Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is érzi úgy, hogy azok az...

Más is érzi úgy, hogy azok az újabb sorozatok, amik ilyen 7-9 körülire vannak pontozva Imdb-n, azok ilyen oké, jók, elmennek, de inkább max. 6-7-et érnének?

Figyelt kérdés

Pl.: After Life (Ricky Gervais)

[link]

Szép és jó sorozat, nézhető, de unalmas, sok érdekesség nem történik benne, meg úgy mondanivalónak sem túl sok. 8.4 az Imdb-n, olyan 7.0-7.4-et érne max. (Nem nézek akciófilmeket meg Marvel/DC szuperhősös sz.rokat, mielőtt megkapnám az ultimate f.szságot valakitől)

VAGY: Carol & The End of the World

[link]

Ez is: 7.2

Szép, jó, egyedi, érdekes, de ilyen elalvás előttinek jó. Ennyi.

Amin meg ki vagyok akadva: The Fall

[link]

8.1-es pontszám úgy, hogy a filmben a komplett nyomozógárda balf.szok gyülekezete úgy(!) hogy a már eleve balf.szok gyülekezetének megsegítésére odaküldött Gillian Anderson is ott van! És vele is csak többen lettek. Eggyel több nyomozó nem csinál semmit. Gondolkodunk a gyilkos lelkiállapotán, filozofálgatunk a lelki működésén, tudomásul vesszük az újabb és újabb gyilkosságokat és ennyi. Bizonyítékok gyűjtése? Tanúk/szemtanúk kihallgatása? Nyomozás? A puzzle darabok összerakása? Dehogy! Minek az?! Nézhetetlen, ez max. 6 csillagot érne, de inkább 5-öt.

febr. 22. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj, hogy egyre megy lentebb a színvonal.

A Gone Girl is tipikusan ilyen.

2 forintot nem ér a történet, mert egy vicc az egész, mégis sokan sztároljál.

febr. 22. 14:57
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 A Gone Girl-t egyszer láttam, az sem volt maradandó élmény.
febr. 22. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem érzem így.
febr. 22. 16:04
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Irigyellek! Milyen sorozatokat nézel? Nem rosszindulatból kérdezem, hanem hátha ajánlasz valami jót!
febr. 22. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell. Azokat a sorozatokat, amiket szeretek nézni általában elkaszálják és ritkán futnak tovább egy évadnál.

Van néhány kivétel, de általában akkor is idő előtt kaszálják.

The great: három évad után kaszálták

Evil: négy évad után kaszálták

febr. 22. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Örülök, ha legalább azt a 6-7 pontot megérik.
febr. 22. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem sok sorozatot nézek, leginkabb keveset.

Most elkezdtem a Family Guyt, mivel rájöttem hogy sokkal viccesebb mint ahogy azt a mémekben beállítják. Tulajdomképpen az ízlésemnek való.

Amit még nézek, az a Legion, westworld, illetve most kaszáltam a 7th heavent, mert már arra sem volt jó hogy szóljon valami mosogatás közben.

Amit végignéztem:

Trónok harca (kár az utolsó évadért)

Chernobyl

Lost

Gilrmore Girls

24

Dexter

X-Akták

Dr. House

Dar

Dawson's Creek (szintén mosogatáshoz)

Jóbarátok

Így jártam anyátokkal

Hősök

Na, ez most akkor sok vagy kevés? :)

febr. 22. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint talán korfüggő lehet egyes sorozatok értékelése. Nálam az After life 8-as értékelést simán kapna, ha elvonatkoztatok attól a nyilvánvaló dologtól, hogy feleslegesen nyújtották 3. évadig.

Az a baj a sorozatokkal, hogy nehéz minőségi szintet hozni nyilvánvaló hanyatlás nélkül. Mondok erre pár példát. Banshee, A Szökés, de a felettem válaszoló listájából-már amit láttam- Trónok harca, Lost, 24, Jóbarátok- ezen sorozatok hoztak egy kirobbanó első évadot, ami simán megérdemelt 8- vagy a Trónok harca esetében, 9.2-es pontszámot.

Vagy ott van az Agymenők, amely egy teljesen megfáradt utolsó évaddal zárta a sorozatot.

Szóval valószínűleg igazad lehet, és talán csak a sorozat iránti kitartó rajongás az, ami magasabb pontszámú értékelésére biztatja a szavazót.

febr. 23. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!