Hollywoodban mi ez az LGBTQ erőltetés ? Miért erőltetik a filmekben,sorozatokban és még az imdb oldalon is őket ?
imdb oldalon ez van az kezdő oldalon. Semmi baj ezzel én azt mondom ,de ez olyan erőltetésnek néz ki a weboldalon.
Ez a kérdés már bennem is felmerült, fel is tettem: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
A válaszok alapján oda lyukadtunk ki hogy én vagyok a rasszista/ homofób. Pedig van különbség (szerintem) a homofóbia és az LMBT propagandától való irtózás között. A melegekkel nincs bajom, az erőszakos propagandával annál inkább.
Én egy másik válaszoló vagyok, csak hogy ne keveredj bele.
A kettes válaszolónak annyiban igaza van, hogy piszok sok kérdést tettek már fel a témában és a folytonos felháborodásukat fejezik ki az emberek ezzel kapcsolatban. Igen, mi is látjuk, hogy beleerőltetik már mindenbe, oda is, ahova nem kellene, mert már nem valósághű. Én is elfogadom a melegeket, más rasszba tartozó embereket stb. Az égvilágon semmi bajom velük, de tény, hogy túltolják már.
A valóságban sincs annyi meleg, mint amennyit a filmekbe belaraknak vagy legalábbis nem ennyire arcbamászó a valóságban. Nem látunk nap, mint nap csókolózó férfiakat az utcán stb.
Ezzel szemben pedig az oka elég egyértelmű, mégpedig az elfogadás és az, hogy egyenlő felekként legyenek kezelve. Pont ugyanolyan emberek, mint bárki más. A légynek nem ártanak. Pusztán a mértékletességgel van a baj.
Ahogy az ilyen kérdéseknél is. Nem téged akarlak megbántani kérdező, nem tudom ki vagy, nincs veled semmi bajom sem, de egy perc időráfordítással egy rakás ilyen kérdést találsz egy csomó véleménnyel a témában. Erre utalt a kettes válaszoló is. Ne akadj ki egyből kérlek, nem mindenki rosszindulatú, aki ilyet ír. Illetve, ha az is, az nem segít a helyzeten, ha rosszul kezeled a szitut. Légy te az okosabb. :)
Amúgy csekkoltam az imdb kezdőoldalt, és nem volt semmi ilyen rajta. Inkognitó módban sem, és VPN-en keresztül sem. Ha neked ilyen jelenik meg, gyanús hogy a böngészési szokásaid alapján van targetálva a tartalom, vagy mégsem úgy van, ahogy állítod.
Mindenesetre amíg valaki azt hiszi, hogy a társadalom tagjait berakni egy filmbe nem természetesen, hanem erőltetés, az buborékban élhet. Olyan, mintha úgy csinálnánk, hogy Magyarországon nincsenek cigányok, hiszen a magyar filmekben sincsenek cigány színészek, ergo ők nem léteznek, nem részei a társadalomnak, közben minden 10. ember az. De ha akár csak 1 cigány színész (nemhogy a karakterek tizede) is megjelenne minden magyar filmben, pont ugyanilyen szintű habzó szájú hisztéria menne, mint az amcsi filmeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!