Hollywoodban mi ez az LGBTQ erőltetés ? Miért erőltetik a filmekben,sorozatokban és még az imdb oldalon is őket ?
10-es te hazugnak nevezel engem ? Featured today ott van nekem . LGBTQ+ Power Couples of Hollywood
Én nem szoktam lgbtq cikkekre,fényképekre rákeresni. Ameddig be nem adta azt hittem így kell leírni : LMBTQ
Ehelyett LGBTQ
A valós válaszra vagy kíváncsi?
Azért, mert a globális kapitalista imperialista kizsákmányolás egyik központi eleme az, hogy az osztályharcot szociális "harcokkal" palástolják.
A jobboldal megosztja a munkásosztályt rassz, nem, szexuális irányultság alapján. A baloldal pedig kiéli a forradalmi tendenciáit azáltal, hogy ezeket a megosztásokat döntögeti.
Így semelyik oldal nem beszél arról, hogy a multimilliomosok multimilliárdosokká, majd százmilliárdosokká fejlődtek, miközben a bolygó 99%-a meg ki van zsákmányolva általuk. A mértéktelen kizsákmányoló növekedésben emberek szükségtelenül nyomorognak, rabszolgasorba kényszerülnek, és tönkremegy a bolygónk.
DE ott van elterelésnek az egész melegek téma. Ha jobboldali/konzervatív vagy, akkor jól felháborodhatsz rajta, ha meg baloldali/liberális vagy, akkor meg jól érezheted magadat, hogy milyen jó a szociális fejlődés. Mindez lényegtelen, figyelemelterelés a fontos dolgokról. Arról, hogy a tőkés osztály megnyerte az osztályharcot, nincs aki ellenállna nekik, és így most szépen a pusztulásba vezetik az egész világot a kapzsiságuk miatt.
Ezért vannak melegek a filmekben. Na jóccakát.
"Én nem szoktam lgbtq cikkekre,fényképekre rákeresni. Ameddig be nem adta azt hittem így kell leírni : LMBTQ
Ehelyett LGBTQ"
Te el vagy tájolva.
Angolul gay, magyarul meleg, de ugyanaz.
"Ez nagyon Puzséros volt"
Ez leginkább Karl Marx-os volt. Klasszikus marxizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!