Melyik a legdurvább szellemes horror film?
Juhász Paci Laci - ilyen értelemben "A mángorló" is egy különösen érdekes filmművészeti gyöngyszem!
😁
Ördögűzés Emily Rose üdvéért
Dermesztő szél
Letaszítva
Másvilág
Juhász Paci Laci - lennél szíves egy kissé bővebben kifejteni "A mángorló" című filmről a gondolataidat?
Nem értem, hogy mi a problémád ezzel a tényleg kiváló és rejtett társadalmi problémákat mélyen feszegető szimbolikus műalkotással. Amikor először láttam a filmet, akkor bizony kapitális ezo-baromságnak értelmeztem azt - de sok évvel később újra megnéztem, mert valamivel mélyen megérintett a film drámája és látványvilága.
Mai fejjel már értem, hogy miről szól ez az alkotás és teljesen jogos, hogy mára már kultuszfilmé avanzsált ez a valamikor még sokak által jelentéktelennek titulált film. (Ehhez megjegyzem, hogy ateista világnézetű vagyok.) Vannak filmek, melyek helyes értelmezéséhez egy bizonyos szintű társadalomismeret és emberi érettség szükséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!