Mi a kedvenc filmed és miért az?
Fehér éjszakák
Tetszik, hogy sok esetben nem szájbarágós, hanem nekünk kell összerakni a képet. Az is tetszik, hogy képes a hangulatával borzongatni, nincs szüksége jump scare-re. Szeretem az olyan filmeket, amik jól építik a feszültséget.
Szökés Alcatrazból (1979)
Amikor láttam ezt a filmet akkor olvastam a szökésről ami alapján készült a film és nagyon megragadt ez a film. Többször is láttam és sosem untam. A színészek is baromi jók.
Hajsza a győzelemért
Leszámítva, hogy a Forma 1 amúgy is a kedvenc sportom, a film olyan zseniálisan mutatja be két rivális történetét, amilyet még nem láttam semmilyen kategóriában. Annak ellenére, hogy egymásnak szinte tökéletes ellentétei mindenben, Hunt és Lauda karakterével is könnyű azonosulni, megérteni a motivációikat, személyiségüket.
És persze sokat jelent az is, hogy nem is egy fikcióról van szó, hanem mindez - legalábbis nagy vonalakban - tényleg így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!