Határon túli magyarok! Hova jártok moziba? Hogyan oldjátok meg?
Figyelt kérdés
febr. 4. 12:50
1/8 anonim válasza:
A környékünkön egyszerűen nincs mozi. A legközelebbi Sepsiszentgyörgyön van, de még az is egy óra kb kocsival. Vannak ott magyar nyelvű filmek is.
20 évesen voltam először moziban egyetemistaként. Marosvásárhely, Cineplexx.
Szoktak lenni magyar filmek, ha meg valami nagy cím van, azt tuti vetítik magyarul is.
A nagykárolyi barátomék volt hogy átmentek Debrecenbe moziba.
2/8 anonim válasza:
Komárom/Komárno, Győr, Budapest.
Nekünk ezek viszonylag közel vannak, ha magyarul nézünk valamit vagy magyar felirattal. Ha eredeti hanggal, akkor mondjuk mindegy.
Az ismerőseim közül amúgy legtöbben Győrbe járnak mozizni.
4/8 anonim válasza:
Én brassóban lakom és itt van egy csomó mozi
5/8 anonim válasza:
Nagyvarad. Romaniaban az animacios filmeken kivul mast nem nagyon szoktak szinkronizalni, szoval minden film angol nyelvu, roman felirattal. Nekem tokeletesen megfelel. Egy ideje vannak magyar szinkronos vetitesek is a nepszerubb filmekbol.
7/8 anonim válasza:
Vajdasági vagyok, Szegedre járunk. Mondjuk az túlzás hogy járunk, de ha nagyon szeretnénk megnézni valamit, évente egyszer-kétszer belefér. Tőlünk 1-2 órára van, a határtól függően
8/8 anonim válasza:
Délvidéki magyar vagyok. Nekünk van a közelben mozi(Dunaszerdahely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!