12évesek vagyunk a bnőmmel most (2009. 01. 03.22:38perc) megy egy film a TV2-n az "egy lövés a fejbe öt a testbe" ami 18as szerintetek megnézzük?
Most igen keménynek képzeled magad, hogy értelmes és JOGOS válaszokra így válaszolsz? Persze, hiszen senki nem tudja, hogy ki is vagy. Névtelenül kemény vagy ugye? Gondolom élőben meg behúznád füled-farkad, és meghúznád magad valahol a sarokban. Ha nem a neten lennénk, iszkolnál egy ilyen után, különben a legtöbb ember úgy felrúgna téged, mint egy gombát!
Nagyon keménynek képzeled magad? ... Ja, igen, hiszen a kis csitri barátnőd is ott van melletted, és így neki akarsz megfelelni. ... Persze, hiszen ez, majomszokás! (A csimpánzoknál, meg a többi emberszabásúnál is megfigyelték már ezt a viselkedési formát. Látom, emberek egy része még a mai napig nem volt képes teljesen lemászni a fáról...)
Így vagy kemény, látom. Hiszen manapság az a vagány, aki nem olvas, de még csak írni sem tud tisztességesen. Inkább beszól másoknak - ostoba kis porbafingó létére. Hiszen itt névtelenül megteheti.
Szánalmas vagy... :(
Amúgy a helyedben igencsak visszafognám magam, mielőtt valaki IPcím alapján megkeres téged. Mert miután megtalált, úgy szétveri a kis csitri fejedet, hogy jóanyád sem ismer rád! Mert akkor már hiába leszel szavakkal kemény. Mikor ott áll előtted élőben, akkor már hiába keménykedsz, meg vagánykodsz!
(Tapasztalatból mondom. ... Én vagyok az, aki ilyen esetben általában adni szokott - legyen bárki a másiki fél.)
Hihetetlen, hogy a mostani 11-12 évesek mekkora kis k.rvák tudnak lenni(elnézést). Nem vagyok sokkal idősebb, nem erről van szó, de én ennyi idősen nem mertem volna így viselkedni. Nálunk a suliban is: jönnek a kis hatodikasok és bepofátlankodnak elénk, "nagyok" elé.
Figyelj, kisangyalom! Adok egy tippet: Legközelebb a humor rovatba irogassatok ilyen hülye kérdéseket(látszik, hogy csak unatkoztál: minek írtad oda, h 12 vagy?), és akkor legközelebb mások is úgy reagálnak(akik esetleg eddig nem úgy tették volna), hogy ez két hü.lye kis liba, akiket és a kérdésüket nem kell komolyan venni.
Látom, büszke vagy magadra, hogy már nem kell törődnöd a 12-es karikával.
Majd drukkolunk, hogy édesanyád kibírja a 18. életévedig.
Asszed, menő vagy? Akinek senki nem mondja meg, mit tehetsz? Ha úgy gondolod, hogy 12 éves csitriként visszabeszélhetsz nagyobbaknak, akkor ebből arra következtetek, hogy egy hüly.e kis divatp.icsa leszel(és vagy).
Addig is: VISZLÁT AZ UTCASARKON!
Nah és? Énis szoktam olyat nézni,és csak 13 éves vagyok:P
inkább horrort szoktam nézni,de ha arra gondolsz azt nem xD
szettem a szülőket kéne kilógatni ... de valahonnan nagyon magasról...
Remélhetőleg testvéred nincs...
szettem ásd el magad szettem...
A szüleidet meg felvilágosíthatnád a kuba nagy élettapasztalatoddal, hogy neveljenek meg kicsit...szettem...
lol vagy drágám:D
szettem az sztem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!