Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 12évesek vagyunk a bnőmmel...

12évesek vagyunk a bnőmmel most (2009. 01. 03.22:38perc) megy egy film a TV2-n az "egy lövés a fejbe öt a testbe" ami 18as szerintetek megnézzük?

Figyelt kérdés
szettem naon durva...szettem:S
2009. jan. 3. 22:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés...am. könyvet nem fogunk a kezünkbe venni..xD és aludni sem fogunk azt biztosh...am. kössz....és akkor mástnézünk xD
2009. jan. 3. 23:32
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

Kiscsillag könyvet semmiféleképpen ne vegyél a kezedbe, 12 évesen nehogy már kinézzenek a kis IQ-d miatt.

Szánalmas kiscsótány vagy :)

2009. jan. 3. 23:45
 13/30 A kérdező kommentje:

am.le****** h te mit mondasz... nem mondhatod meg nekem h mit csináljak.világos????nem tom h te mennyi idős wagy de ezt issh le******!!!!Am. meg attol h te szánalmas ˝csótány˝vagy nem kell h mindenki az legyen.jahh és am.azt nézek amit akarok azt csinálok amit akarok senki Ne szabja meg h mit csináljak.b****.felfognád???

ui.:am megha azt mondod h "h merek bepofázni neked" akk huzz a p******.lesz**** amit mondasz....

2009. jan. 4. 00:04
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem akarod, hogy megmondják neked, hogy mit csinálj akk minek teszel fel ilyen kérdéseket? És igazad van, nehogy a kezedbe vegyél egy tankönyvet mert még a végén szorul beléd egy kis kultúra. Beszarás, hogy ebbe a pár mondatba hányszor kuláztál..:D szánalmas vagy.

Szettem egy lövést a fejedbe ötöt a testedbe, de csak addig amíg 12 évesen ekkora pofád van.

2009. jan. 4. 00:13
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
És ez a jövő nemzedéke, szép, mondhatom. 12 évesen sipirc aludni ilyenkor, szüleid mit csinálnak, ők is xarnak bele a nagyvilágba, hogy mit csinálsz éjjel, és hogy beszélsz? GRATULÁLOK! A hozzád hasonlók miatt mennek szépen tönkre a becsületes és jó pedagógusok is idegileg, mert nektek aztán csak jogaitok vannak, de kötelességetek az nincs... á, minek is legyen, hiszen olyan nagy legények vagytok. Remélem, ha gyereked lesz valaha (inkább ne legyen, őt sajnálnám), a fejedhez vágja majd 12 évesen, hogy "hülye szülő".
2009. jan. 4. 00:36
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

Na figyi kis csótányfajzat!

1)Ha nem vagy kíváncsi mások véleményére, akkor ne kérdezz itt.

2) Ne káromkodj itt nekem, mert szerény szellemi képességeidet elnézve eljön az idő, amikor egy szál szaros gatyában az aluljáróban ülve, pont tőlem fogsz egy szaros féldecire valót könyörögni és akkor majd én is káromkodok!! Te meg szomjanhalsz!!

Szóval inkább olvass!!! SZETTEM!!

2009. jan. 4. 00:57
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
mennyél aludni, még kicsi vagy az ilyen filmekhez!!
2009. jan. 4. 01:03
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

hogy SZETTEM LOL

mit szettél?

*szettetek* mi nem szedtünk semmit :D

2009. jan. 4. 02:05
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

Ó, azt a filmet én meg akartam nézni XD

Amúgy igaz, ha nem akarod, hogy megmondják mit csinálj ne kérdezz. Magadnak mondasz ellent.

Szerintem ti egyáltalán ne is nézzetek tv-t. Bár tudod mit, legyen bekapcsolva éjjel-nappal már úgyis mindegy.

Az pedig nem szégyen, ha valaki tud írni.

2009. jan. 4. 02:47
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ha ilyen nagy fiú vagy akkor dugjatok egy jót, koton meg minden nélkül, lazán belefér, sőt fotózzatok is meg vegyétek videóra, kis csicskák
2009. jan. 4. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!