Melyek voltak 2024 legjobb és legrosszabb filmjei nektek és melyek voltak azok amikbe pozitív vagy negatív értelembe csalódtatok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 12:44
1/8 qkker1 válasza:
Túl kevés telt még e az évből ahhoz, hogy erre válaszolni tudjak.
3/8 anonim válasza:
Nem igazán nézek már filmeket. Az esetek többségében már maga az előzetes vagy film leírása elveszi a kedvem attól, hogy megnézzem.
Legrosszabb film, amit láttam talán a Meg 2.
Legnagyobb csalódás a Sikoly 6.
Kellemes csalódás a Bottoms.
Jó film meg, hát egyik sem hozott nagyon lázba vagy éreztem azt utána, hogy nem ment pocsékba két óra az életemből.
4/8 anonim válasza:
*Talán a Talk to me, amire azt mondanám, hogy nem bántam meg.
5/8 anonim válasza:
Időgép hiányában nem tudok erre választ adni.
6/8 A kérdező kommentje:
2023 akartam írni elnézést
2024. jan. 8. 20:29
7/8 anonim válasza:
Én nem nagyon voltam kíváncsi a filmre, de gondoltam, hogy belenézek egy kicsit. Simán benne ragadtam és másnap megnéztem még egyszer.
A film címe Gran Turismo.
Ami viszont nem jött be annyira: Oppenheimer, The Creator, Napoleon.
8/8 anonim válasza:
Nekem a kedvenc 2023-as filmem az Egy zuhanás anatómiája volt. Legrosszabb: Bert, a csúcsfegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!