Alien filmek. Legrosszabbtol a legjobbig. Szerintetek?
Szerintem az idő előrehaladtával egyre silányabbak lettek, pont mintha klónok lennének.
Covenant a legrosszabb és az Alien vagy Aliens van a legjobb helyen. A többi film szar. Amúgy még kihagytad az AvP borzalmakat.
Habár sokan utálják az AvP2-t, de szerintem előkelő helyre teszi az, hogy semmit nem kell látni belőle.
Valahol szomorú, hogy egy kult horror átment ilyen Daniken-konteós ősi idegenes, meg álfilozofikus badarságba.
Pedig az a rész az előzetesben is benne volt. Mondjuk én már el sem mentem megnézni.
A Prometheusnál elegem lett.
Az első egy nagyon jó (a legjobbak közé tartozó) creature feature horror lett.
A második minden idők egyik legjobb akciósci-fije.
A harmadik a hányadtatások ellenére egy nagyon jó sci-fi thriller lett - főleg az eredeti verzió.
A negyedik egy kicsit értelmezhetetlen számomra.
Az összes többi csak utánérzés, főleg a Covenant és társai.
A harmadik résznek 3 változata van: a mozis, a "produceri" és a rajongói (ami az előző kettő jeleneteiből lett összevágva, és kicsit javítottak az effekteken is).
Számomra (nem más számára, az enyémre, nem szentírás, nekem!!! mehetünk tovább)
Alien 1979
Prometheus
Aztán sorban 2, 3, 4
Covenant
Legjobbra. Tegnap befejeztuk a 4.reszt is. De en mar a telomon logtam kozbe.
Most jon a fentebb emlitett AVP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!