Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A filmekben a színészek nem...

A filmekben a színészek nem szégyenlősek egymás előtt ha pl félmeztelenül vannak egymás előtt?

Figyelt kérdés
És ha van egy hosszabb csókjelenet, vagy nem valódi szexjelent ők így nem szeretnek egymásba valahogy? Mert nekem ez olyan érdekes.

jan. 5. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10, ehhez azért nem kell szakérteni, szerintem józan paraszti ész elég, hogy rájöjjön valaki mennyire meg van tervezve egy többmilliós produkció.
jan. 5. 18:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
jan. 5. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Ha jól tudom Tom holland a pókemberes filmmel jött össze a csajjal, és Andrew Garfield is a Pókember film miatt
jan. 5. 19:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszii
jan. 5. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Csajoknak amúgy elég szép összeget is szoktak adni még ha engednek ezt azt mutatni, mert lehet ferdíteni a dolgokat bármerre, attól független hogy most a PC korszakban nem divat ezzel kérkedni, még mindig jó húzóerő az, ha mutatnak pár pikánsabb jelenetet.

Egyik legjobb példa pl a Trónok Harca sorozat, az se véletlen indított az első pár percben egy ruha nélküli Emilia Clarke-al.

jan. 6. 05:04
 16/16 anonim ***** válasza:
32%
Én mar parasztnak nézem az olyan filmeket amiben szexualizálják nőket.
jan. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!