Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan régi filmélményed,...

Van olyan régi filmélményed, melyet régóta keresel, de mivel nem tudod a címét így nem találod?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 12:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#5-14

Sajnos én sem a Star Crystal-t keresem. Amit én keresek az egy űrbázison játszódik és valóban sci-fi horror, nincs ilyen happy vége, ahol haver lesz az űrlény, hanem megküzdenek vele és legyőzik.

Köszi a próbálkozást, értékelem!

Látom, másoknak is zavart okoz a rendszerben, hogy emlékeznek valamire, de nem ugrik be a cím, olykor a részletes tartalom sem, viszont ez úgy beakad, hogy egy egész életre zavart okoz a fejben. Nagyon kellemetlen érzés!

(mellesleg, nekem még azok okoznak hasonló érzéseket, amikor régi emlékhelyszínek már nem elérhetők és fájó, hogy még egy fotóm sincs róluk, ahogy régi ismerősökről, barátokról sincs. Érzem őket, látom lelki szemeim előtt, de pontosan nem tudnám felidézni az helyeket, arcokat.)

2023. dec. 31. 14:00
 22/22 Hintalow ***** válasza:
100%
upsz, a nem emlékszel a címére részt nem láttam, én csak meghatározó filmélmény írtam 😁
2023. dec. 31. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!