A halálsoron című filmet megnézheti a 14 éves fiam?
Ez attól függ, alapvetően, milyen filmeket szokott fogyasztani! Ha meséknél, ifjúsági soriknál tart, amit néha ismeretterjesztővel szakít meg, akkor semmiképp nem neki való. Amennyiben rendszeresen néz akció, krimi, thriller, talán light tini horrort, akkor bátran nézheti.
A mi kamasz csemetéink már tolják a horrorfilmeket. Fiúnk 17, lányunk 15 éves lesz három hét múlva. Nekik a Halálsoron inkább csak egy dráma, mint horror. Lányom kifejezetten rajong Stephen Kingért. Legutóbb a Végítélet könyvet kapta meg, ami 1224 oldal. De Robin Cook-ot is, esetében még dekáláson is voltunk!
Én és nejem szintén ebben az életkorban kezdtünk ilyen könyveket olvasni, filmeket nézni. Habár, nejem nemigen szereti a horrorfilmeket, de a Halálsoron filmet/könyvet igen. A Végítélet filmeket nem nézték meg, előbb a könyv. A Búra alatt filmsorozat bejött nejemnek és nekem is, de a könyv teljesen más, az valahogy nem tetszik a filmsorozat után. Csemetéink elkezdték nézni, de félbehagyták pár rész után.
Fiúnk szintén 13-14 évesen kezdett érdeklődni a thriller, horrorfilmek iránt. Alien filmek, Rémálom az Elm utcában filmek, stb. Most már olyanokat is megnéz, melyek nekem sok. Viszont könyvekben nem szereti a horrort! Azokban mai napig gyűjti az Egy ropi naplója könyveket, karácsonyra most is megkapta az új részt. (mind megvan) Marvel könyveket (regényeket), képregényeket kedveli még.
18-as karika van rajta.
Ahogy előttem írták, nem a látványban felnőtt, hanem hangulatában. Talán még túl korai, hogy igazán értse, de ahogy gondolod. Velünk is megnézették általánosban a Schindler listáját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!