Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Semmelweis film senkit nem...

A Semmelweis film senkit nem érdekel, vagy rossz moziban nézem?

Figyelt kérdés
A Sugár moziban nézem, és ma is fél ház van a két előadásra? Holnapra meg alig van foglalás. Nemrég az Arénában néztem az Oppenheimert, ott alig találtam szabad helyet. Vagy ebben a moziban mások a szokások, és inkább helyben veszik meg?
2023. dec. 22. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ma láttam a Mammutban és rengetegen voltak. A film nagyon jó volt annak ellenére, hogy magyar film.

A múlt héten már azt olvastam, hogy 100 ezer fölött van a nézők száma.

A jegyekről annyit, ha online vásárolod a jegyet még kényelmi díjat is felszámolnak a jegy alapárán felül, 120 Ft-ot jegyenként.

Arra terelnek, hogy a pénztárosnál vegyük meg a jegyet, hogy neki is legyen munkája, be tudjon kattintani egy pipát. Ne üljön már ott feleslegesen.

2024. jan. 2. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A magyar filmek közül az év legmagasabb nézettségével indított a hazai mozikban a Semmelweis című film.

Már a 200 ezret is átlépte.

Egyébként Torontóban a "Legjobb film" díját nyerte el.

Mi nők Neki köszönhetjük az életünket mivel gyerrmeket szültünk.

2024. jan. 17. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó film. Mondom ezt úgy, hogy utálom a filmeket.

Ma voltam megnézni. Céges szervezés volt, tömve volt a mozi. 😊

2024. febr. 19. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt olvastam, hogy az utóbbi 5 év legsikeresebb magyar filmje lett.

2023. nov. 30-án volt a bemutatója, hát ahhoz képest közel 3 hónap alatt 300 ezer ember megnézte, nem semmi.

Szerintem is nagyon jó film lett, ahhoz képest, hogy magyar.

2024. febr. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!