Melyik filmet tervezed megnézni az ünnepek alatt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 08:53
2/8 anonim válasza:
Nincs a közelben mozi, ha meg van valami dolgunk mozi közelben, akkor meg csak este 6 után vetítik a jó filmeket. Addig meg én nem tudok maradni.
:(
3/8 anonim válasza:
Micsoda kérdés?! Reszkessetek betörők! :D
4/8 anonim válasza:
Last christmas, boxing day, the nutcracker. Nem újak de ezeket még mindig nem láttam most szeretném bepótolni őket
5/8 anonim válasza:
Az ünnepek alatt én leginkább az ünnepi filmeket keresem a tv-ben, amik sztoriban is a karácsonyról szólnak!
A Reszkessetek betörők természetesen elmaradhatatlan, de ahányszor már láttam, nem ülöm végig újra, csak bele-belenézek olykor, azon kívül változatos a kínálat, minden évben mást adnak.
6/8 anonim válasza:
Torrente
Kincs ami nincs
Nincs kettő 4 nélkül
Brian élete
7/8 anonim válasza:
Meg kéne nézni megint a Harry Potter filmeket, már vagy 5 év eltelt mióta legutóbb láttam őket.
Esetleg egy Die Hard, ha már karácsony van. Mivel mások is itthon lesznek, az annál keményebb filmek felejtősek, nem lesz horror maraton meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!