KezdƑoldal » SzĂłrakozĂĄs » Filmek, sorozatok » đŸŽžïžđŸŽ„â­Kedvenc filmes idĂ©zeted?â­đŸŽ„đŸŽžïž

đŸŽžïžđŸŽ„â­Kedvenc filmes idĂ©zeted?â­đŸŽ„đŸŽžïž

Figyelt kérdés

2023. nov. 30. 16:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

- Topper Harley?

- Az voltam valamikor. Ma Ășgy hĂ­vnak: Tukacsincsilla.

- Az mit jelent?

- Bolyhos Nyuszitappancs.

- Helyre kis topĂĄn! :D

ĂĄpr. 2. 22:21
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 32/37 Prokopf ***** vĂĄlasza:

"Koldus szerelem az, ami megmĂ©rhetƑ."

(Buba, filmcím: Valerian és az ezer bolygó vårosa; erEdetileg valószínƱleg egy shake...)

ĂĄpr. 5. 14:49
 33/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"Bolyhos Nyuszitappancs."

Ezt Ă©n is mondogattam annak idejĂ©n! 😊

ĂĄpr. 5. 21:50
 34/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"Szeresd vĂ©gtelenĂŒl! Koldus szerelem az, amelyik mĂ©rhetƑ." (Valerian Ă©s az ezer bolygĂł vĂĄrosa)

Jelentése:

"Az igazi szerelem olyan nagy, hogy nem lehet megmérni. Ha meg tudod mondani, hogy mennyire szeretsz valakit, akkor nem szereted eléggé."

[link]

ĂĄpr. 5. 21:55
 35/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Jimmie Dimmick: Ne-ne-ne-ne-ne igenis izgat és kérdezek valamit! Amikor behajtottatok... låttatok olyan tåblåt a håznål hogy "Niggerhulla-tåroló"!?

Jules Winnfield: Jimmie, tudhatod hogy nem...

Jimmie Dimmick: LĂĄttĂĄl olyan tĂĄblĂĄt a hĂĄzamnĂĄl, amire az volt Ă­rva hogy "Niggerhulla-tĂĄrolĂł"!?

Jules Winnfield: Nem. Nem lĂĄttam.

Jimmie Dimmick: És tudod hogy miĂ©rt nem lĂĄttĂĄl!?

Jules Winnfield: Miért?

Jimmie Dimmick: Mert nincs ilyen tåbla!! Mert én nem tårolok nigger hullåkat b@szd meg!! Azért nem!!

(PonyvaregĂ©nyđŸ‘šđŸżđŸ‘šđŸżâ€đŸŠ±đŸ‘©đŸ»)

ĂĄpr. 5. 22:30
 36/37 Prokopf ***** vĂĄlasza:

Kinek mi mit jelent, kĂ©rdezƑ! SzĂĄmomra (nem kedvelem a citĂĄtumokat, inkĂĄbb gyĂĄrtĂł vagyok, semmint felhasznĂĄlĂł - nem mindegy, hogy valaki csillogni, vagy fĂ©nyleni prĂłbĂĄl, lett lĂ©gyen fĂ©nye mĂ©goly pislĂĄkolĂł is -) pĂ©ldĂĄul elsƑsorban azt jelenti, hogy az igaz szerelem egy mindent lebĂ­rĂł, megĂĄllĂ­thatatlan erƑ, Ă©s mint ilyen, mĂ©rhetetlen Ă©s legyƑzhetetlen. MĂ©g egy mozdĂ­thatatlan erƑt is legyƑzhet. Ha ugyanis nem tudja elmozdĂ­tani, akkor ha kell, az egĂ©sz vilĂĄgot fogja elmozdĂ­tani körĂŒlötte, Ă­gy az mozdĂ­thatatlan erƑ mĂ©gis mĂĄshova kerĂŒl, azaz elmozdul, anĂ©lkĂŒl, hogy bĂĄrki is elmozdĂ­totta volna...

Dehåt a filozófia, költészet, szerelem stb. mårcsak ilyen dolgok.

AmĂșgy meg pl. a Tappancsmancs legalĂĄbb olyan jĂł nĂ©v, mint a "Bolyhos Nyuszitappancs". AmĂșgy sem annyira kedvelem a rapĂŒlƑs poĂ©nokat. Akkor mĂĄr miĂ©rt nem inkĂĄbb turbica Ă©s törpihe?

ĂĄpr. 6. 00:37
 37/37 anonim ***** vĂĄlasza:
"Te jĂłszagĂș Úristen! Egy ilyen csinos kis dög mint ez mĂ©g egy hullĂĄnak is visszahozza az Ă©letkedvĂ©t!" đŸ€Ą (Batman)
aug. 4. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!