đïžđ„âKedvenc filmes idĂ©zeted?âđ„đïž
"Sz@rt nem szabad mondani a rĂĄdiĂłban! B@ssza meg, hĂĄt nem kimondtam Ă©n is!"
(Ford Fairlane kalandjai)
"NĂ©zd, Jazz! Elegem van a menĆ klubokbĂłl, a menĆ kocsikbĂłl, a menĆ csajokbĂłl! Elegem volt a sok jĂłbĂłl! TĂ©ged akarlak!"
"Egy vöröshajĂș hapsi zaklatja azt a lĂĄnybandĂĄt, a CicamicĂĄkat. Azzal fenyegetĆzik hogy megerĆszakolja Ă©s megöli Ćket. Csak mĂĄs sorrendben."
"Rock-sztĂĄrok! MegĆrĂŒlök ezektĆl a rock-sztĂĄroktĂłl! Nem fizetnek, csak adakoznak! Hogy fizessem be az adĂłmat vĂz alatt mƱködĆ cd lemezjĂĄtszĂłkbĂłl Ă©s dedikĂĄlt dobverĆkbĆl? Nekem kĂ©szpĂ©nz kell! KĂĄpĂ©, dohĂĄny, volt elnökök kĂ©pei: Michael Jackson, Gerald Ford!"
"Rock-sztĂĄrok! MegĆrĂŒlök ezektĆl a rock-sztĂĄroktĂłl! Nem fizetnek, csak adakoznak! Hogy fizessem be az adĂłmat vĂz alatt mƱködĆ cd lemezjĂĄtszĂłkbĂłl Ă©s dedikĂĄlt dobverĆkbĆl, megmondanĂĄ valaki? Nekem kĂ©szpĂ©nz kell! KĂĄpĂ©, dohĂĄny, volt elnökök kĂ©pei: Michael Jackson, Gerald Ford!"
"-PofĂĄnlĆttem bazdmeg!
-HĂĄ minek lĆtted pofĂĄn bazdmeg?"đ€Ł
"Ahogy Lolo is mondta, a majdnem ĆszintesĂ©g nem ĂŒti meg a mĂ©rcĂ©t."
(Szerencse lĂĄnya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!