KezdƑoldal » SzĂłrakozĂĄs » Filmek, sorozatok » đŸŽžïžđŸŽ„â­Kedvenc filmes idĂ©zeted?â­đŸŽ„đŸŽžïž

đŸŽžïžđŸŽ„â­Kedvenc filmes idĂ©zeted?â­đŸŽ„đŸŽžïž

Figyelt kérdés

2023. nov. 30. 16:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
"Zuzuval beszĂ©lgetni olyan volt mint sajtreszelƑve rejszolni. EnyhĂ©n szĂłrakoztatĂł, de leginkĂĄbb fĂĄjdalmas... " đŸ˜đŸ€ŁđŸ€Ł Ford Ferlain kalandjai.
2023. nov. 30. 21:29
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"Sz@rt nem szabad mondani a rĂĄdiĂłban! B@ssza meg, hĂĄt nem kimondtam Ă©n is!"

(Ford Fairlane kalandjai)

2023. nov. 30. 23:32
 23/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"NĂ©zd, Jazz! Elegem van a menƑ klubokbĂłl, a menƑ kocsikbĂłl, a menƑ csajokbĂłl! Elegem volt a sok jĂłbĂłl! TĂ©ged akarlak!"

2023. nov. 30. 23:34
 24/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"Egy vöröshajĂș hapsi zaklatja azt a lĂĄnybandĂĄt, a CicamicĂĄkat. Azzal fenyegetƑzik hogy megerƑszakolja Ă©s megöli Ƒket. Csak mĂĄs sorrendben."

2023. nov. 30. 23:36
 25/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"Rock-sztĂĄrok! MegƑrĂŒlök ezektƑl a rock-sztĂĄroktĂłl! Nem fizetnek, csak adakoznak! Hogy fizessem be az adĂłmat vĂ­z alatt mƱködƑ cd lemezjĂĄtszĂłkbĂłl Ă©s dedikĂĄlt dobverƑkbƑl? Nekem kĂ©szpĂ©nz kell! KĂĄpĂ©, dohĂĄny, volt elnökök kĂ©pei: Michael Jackson, Gerald Ford!"

2023. nov. 30. 23:40
 26/37 A kĂ©rdezƑ kommentje:

"Rock-sztĂĄrok! MegƑrĂŒlök ezektƑl a rock-sztĂĄroktĂłl! Nem fizetnek, csak adakoznak! Hogy fizessem be az adĂłmat vĂ­z alatt mƱködƑ cd lemezjĂĄtszĂłkbĂłl Ă©s dedikĂĄlt dobverƑkbƑl, megmondanĂĄ valaki? Nekem kĂ©szpĂ©nz kell! KĂĄpĂ©, dohĂĄny, volt elnökök kĂ©pei: Michael Jackson, Gerald Ford!"

2023. nov. 30. 23:48
 27/37 anonim ***** vĂĄlasza:

"-PofánlƑttem bazdmeg!

-HĂĄ minek lƑtted pofĂĄn bazdmeg?"đŸ€Ł

2023. nov. 30. 23:54
 28/37 Prokopf ***** vĂĄlasza:

"Ahogy Lolo is mondta, a majdnem ƑszintesĂ©g nem ĂŒti meg a mĂ©rcĂ©t."

(Szerencse lĂĄnya)

2023. dec. 3. 17:59
 29/37 anonim vĂĄlasza:
Itt mindenki hĂŒlye?--- Itt mindenki. (ĂŒvegtigris)
2023. dec. 9. 11:39
 30/37 anonim ***** vĂĄlasza:
"A jĂłk halnak meg elƑször. A kölykök, az anyĂĄk, az apĂĄk. Az eltĂ©vedt golyĂłk cĂ©lba talĂĄlnak. Hogy megvĂ©dd a bĂĄrĂĄnyt, el kell kapnod a farkast, erre pedig csak egy farkas kĂ©pes!" (KikĂ©pzĂ©s)
febr. 26. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!