Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem unjátok a sok meleget,tran...

Nem unjátok a sok meleget,transzot,női főhőst?

Figyelt kérdés
90- es èvekben voltam gyerek,most is inkább a régi filmeket nézem szívesen.ott is előfordult,hogy meleget raktak a filmbe,de viccesen,nem volt ránk erőltetve. de most sajnos a netflix,disney+,stb,új csatornákon ( rádióban is beszélték) mintha már kötelező lenne berakni meleg,transz szereplőket,és jóformán minden filmben okos hősnők vannak,már sok a kemény tüsihajú nő vagy fekete kopasz hősnők is.szerintem a férfiak sem épp erre vágynak.és a férfiak már szinte hülyének és gyávának vannak beállítva,mondom ezt nőként,szerencsére én egy ideális világban nőhettem fel,még azt se tudtam,hogy létezik olyan hogy fiú szerethet fiúba,vagy nevethettünk rajta,és mindig izgalmas volt ha a bátor férfi megmenti a nőt,mert miről álmodozzo egy kislány? a reményt is elveszik, magadra számíthatsz mindenben,a nők már jobban harcolnak legyőzik a férfit,kifordult a világ.a legszomorúbb,hogy már a gyerekeket is belevonják,már két mesesorozat amiben transz macska van,fiú névvel fiúhanggal,vastag szemöldökkel,de rózsaszín táska meg masni,aki imádja a lányos dolgokat. miért jó a gyereket összezavarni? egy piciknek való sorozatban meg egy majomkislánynak anyukái vannak( lezbik). szóval a valóságban anyák napján a suliban van akinek 2 anya megy el,akinek meg apukái vannak,ott meg senki? szerintem mindkettő szomorú helyzet. tinisorozatban is természetes volt a fiú női topban és rakottszoknyában festett körmökkel és nem szólta le senki. miért nem hagyhatju meg a gyerekeket még egy ideális világban felnőni? mi először megtanulhattuk,hogy férfi és nő miket tesznek utána tolták az arcunkba ezt a sok dolgot. törpenövésű emberek és tolószékesek is léteznek.ennyi erővel minden filmbe,sorozatba tegyenek egyet mert ki vannak rekesztve... még őket szívesebben elfogadom.
2023. nov. 28. 04:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
#9 Hát ezaz, én egy független, önálló, erős nő vagyok, számomra baromi sértő lenne, ha a médiából csak az ömlene, hogy a nők életképtelen, gyenge, buta, megmentésre szoruló egyedek... Kikérem magamnak. Igenis legyenek a filmekben erős, határozott, sikeres, magabiztos nők is, ugyanis mi is létezünk, nem is kis számban.
2023. nov. 28. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Részben egyetértek, az baromira zavaró, amikor egy film görcsös megfelelésből vagy trendiségből megy szembe a régi klisékkel, ahogy az is, hogy (főleg az amerikai közönség körében) divat lett népművelő oktatási anyagként tekinteni minden filmes alkotásra. Viszont kérdező, te nem pusztán a filmekkel, hanem a 21. század nyugati értékeivel állsz hadilábon. Írod, hogy miért nem lehet meghagyni a gyerekeket egy ideális világban - egyszerűen arról van szó, hogy számodra mást jelent az ideális világ, mint a filmek alkotóinak.
2023. nov. 28. 11:52
 13/16 anonim ***** válasza:
A nőket nem, az összes többit amit erőszakkal nyomnak le az emberek torkán azt nagyon.
2023. nov. 28. 16:09
 14/16 A kérdező kommentje:
már az 50- es években játszódó filmekben is vezetnek ęs dolgoznak a nők. könyörgöm nem ezzel van bajom,hanem a mai filmekben szinte gúnyolják a buta fęrfiakat, a nők legyőzik a vasembert is stb. minden túl emancipált már,és hát sok lett a külsőre is férfias meg kegyetlen nő,akik vérig sértődnek ha egy férfi meg akarná menteni. persze ez a jó. oké.de megfogtátok a lényeget. a többség legalább ęszrevette,hogy a meleg ,transz emberek már kötelezően vannak filmekben és túltolják. miért nézem? én nem tudom előre,ha nézek valamit,hogy benne lesz,egyszerűen már mindenütt ott vannak. nincs már sorozat,film ,vagy dokumentum amiben ne lenne. pedig évi 3x fizetek elő netflixet ,de így is feltűnt .debezzeg ha egy törpét vagy tolószékest raknának mindenbe,az tuti jobban zavarná az embereket.
2023. nov. 28. 16:51
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 16:51

Az 1980-as évektől kezdve kötelezően volt egy feka sidekick, az akkor ugyanúgy zavart volna, most meg normálisnak tartod :)

De ahogy írtam, amíg nincs hatással a tartalomra, addig lényegtelen.

2023. nov. 28. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
#14 Engem a tolószékes és törpe emberek sem zavarnának. Biztos velem van a baj, de én szeretem a változatos figurákat a filmekben, nem bánom, ha az egészséges, szép, fehér, hetero férfiakon és nőkön kívül más szereplők is vannak a filmekben, sorozatokban.
2023. nov. 29. 04:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!