Nem unjátok a sok meleget,transzot,női főhőst?
Neked azt kellene megértened, hogy ami neked ideális világ, az másnak egyáltalán nem az. Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy már nem csak buta, gyenge, megmentésre szoruló nők és okos, erős, hős férifak vannak a filmekben. A színes egyéniségek, vagy transzok, melegek felé is kíváncsisággal fordulok, érdekel a személyiségük, a világuk.
Nem mondom, hogy el kell fogadni, hogy a világ nem csak fekete-fehér, mert nem kell, lázadozhatsz ellene és kifeejezheted ezirányú nemtetszésedet. Viszont attól még a világ színes és változatos marad és szerintem az csak jó, hogy egyre szélesebb aspektusát mutatják be a filmekben is.
#3 A valósághamisítás része engem is zavar, meg a kötelező kvóta. Meg hogy megszólták a Chernobil sorozatot, mert nem volt benne néger...
Egy egészséges balanszt kellene megtalálni.
(2-es voltam)
Ha NEKED nem teszenek ezek, akkor MINEK NÉZED?????
Érdekes módon én még nem találkoztam ilyennel, igaz, hogy nem is nézek meg mindent, ami elém kerül, csak ami tényleg érdekel
" mindig izgalmas volt ha a bátor férfi megmenti a nőt,mert miről álmodozzo egy kislány? a reményt is elveszik, magadra számíthatsz mindenben"
Azért ne a modern fogyasztói társadalmat hibáztasd, mert te egy tehetetlen hülye vagy, akit gyámolítania kell valakinek, mint egy gyereket, hogy képes legyen valahogy csak-csak funkcionálni az életében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!