Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem unjátok a sok meleget,tran...

Nem unjátok a sok meleget,transzot,női főhőst?

Figyelt kérdés
90- es èvekben voltam gyerek,most is inkább a régi filmeket nézem szívesen.ott is előfordult,hogy meleget raktak a filmbe,de viccesen,nem volt ránk erőltetve. de most sajnos a netflix,disney+,stb,új csatornákon ( rádióban is beszélték) mintha már kötelező lenne berakni meleg,transz szereplőket,és jóformán minden filmben okos hősnők vannak,már sok a kemény tüsihajú nő vagy fekete kopasz hősnők is.szerintem a férfiak sem épp erre vágynak.és a férfiak már szinte hülyének és gyávának vannak beállítva,mondom ezt nőként,szerencsére én egy ideális világban nőhettem fel,még azt se tudtam,hogy létezik olyan hogy fiú szerethet fiúba,vagy nevethettünk rajta,és mindig izgalmas volt ha a bátor férfi megmenti a nőt,mert miről álmodozzo egy kislány? a reményt is elveszik, magadra számíthatsz mindenben,a nők már jobban harcolnak legyőzik a férfit,kifordult a világ.a legszomorúbb,hogy már a gyerekeket is belevonják,már két mesesorozat amiben transz macska van,fiú névvel fiúhanggal,vastag szemöldökkel,de rózsaszín táska meg masni,aki imádja a lányos dolgokat. miért jó a gyereket összezavarni? egy piciknek való sorozatban meg egy majomkislánynak anyukái vannak( lezbik). szóval a valóságban anyák napján a suliban van akinek 2 anya megy el,akinek meg apukái vannak,ott meg senki? szerintem mindkettő szomorú helyzet. tinisorozatban is természetes volt a fiú női topban és rakottszoknyában festett körmökkel és nem szólta le senki. miért nem hagyhatju meg a gyerekeket még egy ideális világban felnőni? mi először megtanulhattuk,hogy férfi és nő miket tesznek utána tolták az arcunkba ezt a sok dolgot. törpenövésű emberek és tolószékesek is léteznek.ennyi erővel minden filmbe,sorozatba tegyenek egyet mert ki vannak rekesztve... még őket szívesebben elfogadom.
2023. nov. 28. 04:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ja bocsi lánynevük van a mesèben a transzmacskáknak az egyik kitti" rózsaszín masnival,férfihanggal és vastag szemöldökkel. és nem viccesen mint anno a transz ördög a pindúr pandúrokban..ez csak nekem sok?
2023. nov. 28. 04:12
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Neked azt kellene megértened, hogy ami neked ideális világ, az másnak egyáltalán nem az. Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy már nem csak buta, gyenge, megmentésre szoruló nők és okos, erős, hős férifak vannak a filmekben. A színes egyéniségek, vagy transzok, melegek felé is kíváncsisággal fordulok, érdekel a személyiségük, a világuk.

Nem mondom, hogy el kell fogadni, hogy a világ nem csak fekete-fehér, mert nem kell, lázadozhatsz ellene és kifeejezheted ezirányú nemtetszésedet. Viszont attól még a világ színes és változatos marad és szerintem az csak jó, hogy egyre szélesebb aspektusát mutatják be a filmekben is.

2023. nov. 28. 05:41
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Annak én is örülök hogy nem csak sztereotipizált, buta, esetlen női szereplők vannak, akiket meg kell menteni az épp aktuális alfahímnek, mint az 50-60 évvel ezelőtti filmekben. Azonban kicsit átestünk a ló túloldalára. Nekem nincs bajom azzal se ha feltűnik a képernyőn egy meleg szereplő pld, főleg ha ez hozzá is tesz a történethez, de csakazértis alapon beleerőltetni a filmbe mindenféle kisebbségeket az eléggé visszás lett mostanra... Lassan egy sarkvidékről szóló dokumentumfilmben is bele kell rakni 50% feketemedvét csak hogy reprezentálva legyenek. Viccesnek tűnik de kb tényleg itt tartunk már mikor a történelmi filmekbe is bele kell rakni olyan kisebbségeket akik nem is léteztek akkor.
2023. nov. 28. 06:24
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

#3 A valósághamisítás része engem is zavar, meg a kötelező kvóta. Meg hogy megszólták a Chernobil sorozatot, mert nem volt benne néger...

Egy egészséges balanszt kellene megtalálni.

(2-es voltam)

2023. nov. 28. 06:27
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Azt kellene megértened, hogy érdemben ez nem befolyásolja egy film tartalmi részét. Gondolkozz el, hogy miért zavar ez téged mégis :)
2023. nov. 28. 06:55
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nézd a régebbi filmeket és sorozatokat, száz éven át gyakorlatilag csak olyan született, amilyet szeretsz.
2023. nov. 28. 08:05
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Ha NEKED nem teszenek ezek, akkor MINEK NÉZED?????

Érdekes módon én még nem találkoztam ilyennel, igaz, hogy nem is nézek meg mindent, ami elém kerül, csak ami tényleg érdekel

2023. nov. 28. 08:05
 8/16 anonim ***** válasza:
20%
Azért azt már túlzásnak tartom, hogy az OBI karácsonyi reklámjában a szőke nő a gyerekével, egy kislánnyal, néger férfival örvendeznek a szuper áraknak. Már itt tartunk?
2023. nov. 28. 08:23
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

" mindig izgalmas volt ha a bátor férfi megmenti a nőt,mert miről álmodozzo egy kislány? a reményt is elveszik, magadra számíthatsz mindenben"

Azért ne a modern fogyasztói társadalmat hibáztasd, mert te egy tehetetlen hülye vagy, akit gyámolítania kell valakinek, mint egy gyereket, hogy képes legyen valahogy csak-csak funkcionálni az életében.

2023. nov. 28. 08:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Kelet-Ázsiai alkotásokat kell nézni, az közelebb áll az általad leírthoz.
2023. nov. 28. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!