Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan és hogy lehet online...

Honnan és hogy lehet online nézni (vagy letölteni) korlátozott mobil internettel filmet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon és csak korlátozott mobil internetem van. Esténként jó lenne megnézni egy laza filmet magyarul.

2023. nov. 23. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link] - innen talán, itt rá kattolsz egy filmre, majd a beküldött linkek gombra, és ott sok link van, ki választasz egyet és PLAY, viszont sok reklámot fog elő dobni akkor mikor leállítod a filmet, vagy tekersz benne, vagy csak szimplán ha a beküldött linkek egyikére kattolsz, ez az ára hogy ingyen nézel filmet online (ha nem megy a PLAY gomb után a film akkor azért van mert reklám blokkolod van fent)

Viszont nem tudom ez mennyire fogyasztja a netedet, szerintem eléggé, de attól függetlenül tudsz nézni filmet, csak mert nem írtad mennyi a korlátozott neted...

Letölteni biztos vagyok benne hogy nem fogsz tudni, mármint totál nem éri meg, még ha sok a mobil neted akkor is elég durván fogyasztja, meg elég lassan is szedné a filmet

2023. nov. 23. 20:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez gyors volt:) Köszönöm!

10 gb, ez nem sok tudom, pár film és már nincs is.

Megpróbálom a tanácsod,ha elfogy aztán marad a könyv.

2023. nov. 23. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Netflix-en wifi közelben le tudsz tölteni filmeket a telefonodra.
2023. nov. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!