Honnan és hogy lehet online nézni (vagy letölteni) korlátozott mobil internettel filmet?
[link] - innen talán, itt rá kattolsz egy filmre, majd a beküldött linkek gombra, és ott sok link van, ki választasz egyet és PLAY, viszont sok reklámot fog elő dobni akkor mikor leállítod a filmet, vagy tekersz benne, vagy csak szimplán ha a beküldött linkek egyikére kattolsz, ez az ára hogy ingyen nézel filmet online (ha nem megy a PLAY gomb után a film akkor azért van mert reklám blokkolod van fent)
Viszont nem tudom ez mennyire fogyasztja a netedet, szerintem eléggé, de attól függetlenül tudsz nézni filmet, csak mert nem írtad mennyi a korlátozott neted...
Letölteni biztos vagyok benne hogy nem fogsz tudni, mármint totál nem éri meg, még ha sok a mobil neted akkor is elég durván fogyasztja, meg elég lassan is szedné a filmet
Ez gyors volt:) Köszönöm!
10 gb, ez nem sok tudom, pár film és már nincs is.
Megpróbálom a tanácsod,ha elfogy aztán marad a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!