Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gáz van a játékokban az...

Gáz van a játékokban az internettel, hogy tudom megcsinálni benne az internetet?

Figyelt kérdés

Leírom részletesebben: Most is rendesen van internetem, de ha belépek például a fifába multizini vagy például a counter strikbe vagy bármi játékba amiben van internet, akkor a játékokba fura módon nincs internet. Hogy tudnám megcsinálni? Segítsetek léci (a tűzfal ki van kapcsolva)

De ne azt írja valamelyik gyerek, hogy kapcsoljam be -.-"

Annak nincs ehhez köze, bocsi csak 100ilyen kommentet kaptam....előre is köszi mindenkinek!

2013. márc. 5. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
eredeti játékokról van szó?
2013. márc. 5. 18:56
 2/6 sutix12 ***** válasza:

Sok játéknál csak akkor lehet multizni, hogy ha eredeti a játék, de a counter strike-hoz (1.6, source, go) interneten le lehet tölteni a steam-ot és amikor feltelepíted, majd belépsz akkor csinálsz egy fiókot "create account" belépsz és a játékban az internet fülön ki fogja adni a szervereket.

Viszont vigyázni kell arra hogy arra, hogy a counter strike és a steam 1 nyelven legyen mert különben a játékot le fogja dobni az asztalra és nem lesz jó!!

PL.: Nekem mind a kettő angol.

2013. márc. 5. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, régen volt internet játékokban, aztán egy hete kb eltűnt valamiért, counter strikehoz nem kell steam...MÁR.
2013. márc. 5. 20:43
 4/6 sutix12 ***** válasza:

Nem eredetire gondoltam bár lehet, hogy te sem.

Igazat megvallva erről nem tudok mert én azóta tolom mióta megjelent a source és csak azon és nem nagyon figyelem.

2013. márc. 6. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem próbálj ki más internetes játékokat és így megtudhatod hogy az internettel van gond vagy a játékokkal
2013. márc. 10. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Már meg van a hiba, azért köszi sráccok!

(A hiba: gyenge sávszélesség volt)

Ügy lezárva, köszi mindenki! :D

2013. márc. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!