Gáz van a játékokban az internettel, hogy tudom megcsinálni benne az internetet?
Leírom részletesebben: Most is rendesen van internetem, de ha belépek például a fifába multizini vagy például a counter strikbe vagy bármi játékba amiben van internet, akkor a játékokba fura módon nincs internet. Hogy tudnám megcsinálni? Segítsetek léci (a tűzfal ki van kapcsolva)
De ne azt írja valamelyik gyerek, hogy kapcsoljam be -.-"
Annak nincs ehhez köze, bocsi csak 100ilyen kommentet kaptam....előre is köszi mindenkinek!
Sok játéknál csak akkor lehet multizni, hogy ha eredeti a játék, de a counter strike-hoz (1.6, source, go) interneten le lehet tölteni a steam-ot és amikor feltelepíted, majd belépsz akkor csinálsz egy fiókot "create account" belépsz és a játékban az internet fülön ki fogja adni a szervereket.
Viszont vigyázni kell arra hogy arra, hogy a counter strike és a steam 1 nyelven legyen mert különben a játékot le fogja dobni az asztalra és nem lesz jó!!
PL.: Nekem mind a kettő angol.
Nem eredetire gondoltam bár lehet, hogy te sem.
Igazat megvallva erről nem tudok mert én azóta tolom mióta megjelent a source és csak azon és nem nagyon figyelem.
Már meg van a hiba, azért köszi sráccok!
(A hiba: gyenge sávszélesség volt)
Ügy lezárva, köszi mindenki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!