Az ilyen ember toxikus vagy miért teszi?
fent vagyok egy platformon instán ahol harry potter szerepjátékozunk és egy emberrel jól ki jöttünk, de viszont azt kezdtem pár napja érezni hogy erőltet olyat amit én nem akartam.
például készített egy csoportot és én nem akartam menni oda mert nem vagyok beszédes ember, erre azt mondta nincs választásom és minden ok nélkül be rakott.
aztán számon kér engem hogy miért nem posztolok : /// 🤨when you gonna drop your
pl rpben ezeket írja : *grabs you picks you up and throws you over the shoulder* IMMA HURT U
szerintem ebből egy is elég, mert elég toxic ahogy beszél.
aztán azért fenyegetett meg ezzel a szarral hogyha nem beszélek a csoportjában : / 🤨or shall I call you sweet, / 😺secret weapon fr, /// 🤨bout to pull out that secret weapon, /// I have ss
igazából az egész úgy indult hogy elkezdtünk játszani, és a karaktereink olyan riválisok voltak mint harry és draco,de szerintem kicsit túlzás amit csinált.
kérem szépen trollok ne jöjjenek nem ki talált story,mindenki fejtse ki véleményét további szép délutánt. 🤍
Mi a kérdés?
Tilthatod/ignorálhatod, ha bánt a viselkedése, soha többé semmiféle szerepjátékban nem kell vele részt venned, ha nem szeretnéd. Berak egy csoportba, ahová te nem szeretnél menni? Visszautasítod/kilépsz, akárhogy is működik az adott felületen.
Az egy dolog, hogy az adott szerepjátékon belül milyen a kommunikáció mondjuk két rivális között, bár remélhetőleg arra vonatkozóan is vannak szabályok, de azon kívül már nem vagytok szerepben, ezt tisztázni kell vele és kilépni a platformról ha nem tartja ezt tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!