Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is szokottnéha úgy lenni,...

Más is szokottnéha úgy lenni, hogy egy rosszabb napon hazamegy és csak néz valami agymosó trash filmet? Nekem most valami undorítóan nyálas karácsonyi filmhez van kedvem, Netflixen van bőven.

Figyelt kérdés
Alapból nem szeretek ilyen baromságokat nézni most kell valami figyelemelterelés

2023. nov. 20. 13:35
 1/6 anonim válasza:

Jaj ne basszus a nyálas karácsonyi filmnél szarabb nincs:'D

De amugy mikor szar napom van nálam 2 film van amit ilyenkor újra is újra megnézek.

A rossz anyák meg a bajos csajok.

De van rossz anyák karácsonya is az is nagyon jó amúgy.

Meg egy sorozat gyerekeknek amitől kiég az agyam és pont az ezért imádom ami a gumball csodálatos világa:'D ez a legjobb probáld ki

2023. nov. 20. 13:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Az általad felsorolt 2 filmet is nagyon szeretem :D
2023. nov. 20. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 Súlyosabb, mint a Spongyabob? :)
2023. nov. 20. 16:14
 4/6 TR75 ***** válasza:
Én ilyenkor nézem a Szomszédokat 😁
2023. nov. 20. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor jönnek a Zs kategóriás filmek. 2 fejű cápa, 2 fejű cápa, rubber, sharknado.. ilyesmik.
2023. nov. 21. 04:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a trashcityt szoktam nézni a youtube mellett, de valami eszméletlenül rossz ezzel a k@rva akadozással.....
2023. nov. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!