Az egyszer volt, hol nem volt sorozatban miért gyűlölte a királynő Hófehérkét ?
Arra emlékszem, a királynő szerelmes volt valakibe, de Hófehérke miatt valami történt.
A 7 évad sok-sok részében nem tudom mikor derült ez ki, így nem tudok utánanézni :)
A konkrét epizódot nem tudom.
A királynő valami lovász fiúba volt szerelmes. Hófehérkének meg elszabadult a lova és ők megmentették. Vagyis ha jól rémlik a királynő mentette meg.
Össze barátkoztak. Meg lett beszélve, hogy ez a szerelem ugye titok.
A királynő anyja, aki meg akkor volt királynő csellel rávette az akkor kislány hófehérkét, hogy mondja el, kibe szerelmes a királynő. Majd ugye megölette a lovász fiút. Ezt meg megtudta a királynő hogy hófehérke elmondta.
Ha szeretnéd újra megnézni az említett részt, akkor az 1. évad 18. epizódjáról (The stable boy) van szó. :)
Az első válaszadót annyival egészíteném ki, hogy ha jól emlékszem Cora (Regina anyja) sosem lett királynő, csak egy herceg felesége volt, azért is akarta annyira, hogy a lányából királynő legyen.
Egyébként érdekesség, hogy még régebben Cora is majdnem hozzáment Hofehérke apjához, de Hófehérke anyja megakadályozta a frigyet, így már jóval Regina és Hófehérke születése előttről származik a két család közötti gyűlölet.
Megnéztem az említett részt.
Hát Regina helyében én is kiakadtam volna Hófehérkére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!