Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vissza a jövőbe 3-ban mi lett...

Vissza a jövőbe 3-ban mi lett volna ha a hétfői lövöldözés elmaradt volna? Tehát Marty előre megy 1985-be, és nem áll ki a banditával. Tannen nem tudja megkeresni 1885-ben...

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 19:51
 1/5 Seracco ***** válasza:
100%
Szerintem az lett volna amit Veszett Kutya mondott. Elhíresztelték volna hogy Clint Eastwood egy nagyon gyáva alak.
2023. nov. 4. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Elméletben: akkor a Veszett kutya továbbadta volna a történetét a gyerekének, és aztán az 1985-os unokája vagy kije felkereste volna a gyereket? Vagy ez miért lenne hülyeség?
2023. nov. 4. 20:36
 3/5 Seracco ***** válasza:
100%

Később már nemigen foglalkoztak volna azzal hogy a sráccal bajlódjanak. Gondolom elintézték volna hogy elterjedjen annak a híre hogy Clint Eastwood nagyon gyáva ami miatt a srác nagy szégyenben maradt volna. Ehelyett viszont szerintem az terjedt el hogy milyen bátor volt hogy kiállt ellene na meg az hogy még le is győzte.

Azért érdekelne hogy a filmek univerzumában élő valódi Clint Eastwood mit szólhatott ahhoz hogy 1885-ben a vadnyugaton volt egy nagyon tökös névrokona ha azt megtudta. 😀

2023. nov. 4. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Talán más nevet adtak neki szerintem :D

James Eastwood... Talán :D

2023. nov. 4. 21:15
 5/5 Seracco ***** válasza:
Annak nem sok értelme lett volna. Meg nem is lett volna senkinek semmi oka átkeresztelni. Pláne azzal a sztorival a háta mögött. Azért egy olyasmit hogy valaki végre helyben hagy egy rettegett banditát mégse illene olyan hanyagul kezelni hogy átköltik az illető nevét.
2023. nov. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!