Tetszett a Five Nights at Freddy's film?
Spoiler is jöhet.
Szerintem az első 30 perc egész jó volt, aztán unalmas és cringe lett. Összességében nem érte meg a 2200 forintot.
Most fogjuk megnézni egyik barátnőmmel:D
Kiváncsi vagyok:D
Személy szerint nekem nagyon tetszett , bár lehetett volna ijesztőbb hiszen horrorról van szó. Ennek ellenére nagy részben követte a könyves loret és sok easteregget is tartalmazott (fnaf 4-es láda, Shadow freddy, Sparky stb). Egyedüli dolog amit nem értettem pontosan , hogy a családok gyerekei miért lettek felcserélve , és Vanessa hogy került ide. Elvileg még 2 film lesz. Én reménykedek , hogy a következő ijesztőbb lesz és nem lesz Vanessa és Mike között semmilyen romantika.
2-es válaszolónak:
William azért ölhetet gyerekeket mert gyerekei elvesztésébe beleőrült , bár ez csak teória. Könyv alapján irigy volt Henry Emily-re (Ők közösen nyitották meg a pizzériát) és ez alapján kezdődött az egész. A könyvben olyanról is van szó , hogy a hallhatatlanság elérése miatt ölt.
Rengeteg indok van rá, hisz kimondott története nincs meg a játéknak , csak a könyvek amik valamit segítenek + minigamek és innentől az emberre van bízva pontosan mit is gondol ha ezeket az információkat összeteszi.
Én meg vagyok vele elégedve, nagyon tetszett :))
Azt én sem értem, miért lettek megcserélve..De remélem, Mike valahogy mégis Afton :)
Plusz pont a végén a Living Tombstone dalnak, illetve az embereknek, akik szintén beöltöztek (mi is be voltunk :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!