A Five Nights at Freddy's film szerintetek kap magyar szinkront?
Ha a hazai mozik vetíteni fogják akkor valószínűleg igen kapni fog. Mivel az egyik gyártó Blumhouse és a forgalmazó az Universal Pictures ezért én esélyesnek tartom, hogy kapni fog szinkront, mivel eddig minden filmjük kapott. De akkor a legbiztosabb, ha kijön egy magyar szinkronos előzetes.
A könyvek alapból nem sok nyelvre fordítóták le. Csak a legelterjedtebb nyelvek pl.: német, spanyol, orosz, portugál, de furcsa módon francia fordítást nem kapott. De ez még nem jelenti azt, hogy az ebből készült filmek nem kaphatnak magyar szinkront. Volt már rá példa, hogy a mozikban remekül ment egy könyvből készült film és csak azután kapott magyar fordítást a könyvek.
Az "UIP-Duna Film" YouTube csatornájára 1 hete került fel a szinkronos előzetes, a magyar címe pedig "Öt éjjel Freddy pizzázójában" lett. Nem igazán vagyok vele kibékülve, de ahogy az említett videó kommentjei közt láttam, vagyunk még így páran.
Ettől függetlenül kíváncsian várom a filmet, az első játék óta követem én is a FNaF körüli eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!