Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rossz rajzfilmek?

Rossz rajzfilmek?

Figyelt kérdés

Melyik volt s legrosszabb rajzfilm Amit valaha láttátok? Miért?

Miről szól, és mi nem tetszett benne?

2023. okt. 31. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Peppa malac: Az idegesítő röfögésük megőrjít. Egyébként is egy unalmas mese engem sose nevettetet meg, de nem is tanultam belőle.

Ben10: Láttam belőle részeket, de sose kötött le. Maga a szituációk és a szörnyek... Nem, ez nem jön be nekem.

Spongyabob: Egy idő után kikészít az alaptalansága miatt, pl. tűz a víz alatt.

Nem tudnám megmondani melyik a legrosszabb, mindegyik rossz számomra.

Tudom sokan nem értenek velem egyet, de ez az én véleményem, a kérdés a sajátomat kérdezte, tehát nem kell lepontozni ha más a véleményed.

2023. okt. 31. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Csatlakozom az 1-hez, plusz Kalandra fel és Parkműsor.
2023. okt. 31. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a Scooby-Doo összes. Minden, valamilyen természetfeletti lénynek beöltözött idiótáról képesek elhinni még a hatszázadik alkalom után is azt, hogy az tényleg egy szellem/múmia/mocsáriszörny/akármi és frászt kapni tőle és halálra rémülve fel-alá rohangálni, hogy aztán az epizód végén valahogy elkapják és levegyék róla az álarcot, és meglepődjenek, hogy "Hűűűűű-hááááá hát ez nem is egy szellem/múmia/mocsáriszörny/akármi, hanem XY ember!"
2023. okt. 31. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Nyilván a minősíthetetleneke nem figyelembe véve:

Moana (vagy Vaiana, azt sem tudom hogy magyarországon mi volt a címe)

Illetve a jégvarázs betétdalai is borzasztóak.

A Scooby doo is borzasztó

2023. okt. 31. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
#1 Nemár, én a Spongyabobot szeretem! :) Nagyon jó rá elaludni, egy pillanat alatt leszívja az agyad és elalszol! :D
2023. okt. 31. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Miki egér

Donáld kacsa

Kis hableány a Diznitől

Varjúdombi mesék

Plútó kutya

Pimpa

2023. nov. 1. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rajzfilm, hanem animációs, de a Vuk 2. az valami borzalom. Valami felfoghatatlanul hitvány. Minden szempontból.
2023. nov. 1. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Mancs őrjárattól és a Láng és a szuperverdáktól tudnék eret metszeni. Hagyjuk az, hogy milyen maga a világ, a szereplők, mert ez mese, beleférne. De az, hogy tudományos dolgokat próbálnak teljesen ostobán elmagyarázni a gyerekeknek, illetve teljesen egyszerű megoldások helyett a lehető legirreálisabb dolgokat csinálják, az teljesen kikészít. (Pl. Lángban, mikor úgy beszélnek az elektromosságról, hogy ellopja a fényt és a kitekert körték még mindig világítanak a kenguru zsákjában... Vagy mikor a Mancs őrjáratban, mikor ki kell szabadítani a kisbálnát, mert beúszott a jég alá, de kiúszni már nem tud, csak a jég felett ugrálva lyukról lyukra...???!!)
2023. nov. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!