Ismertek valami nagyon gyagyi/borzalmas rajzfilmet/animét?
Sziasztok. Egy olyan rajzfilmet keresek, ami teljesen rossz.
Egy olyat, ami történetileg, illetve képileg is szar. Az sem hátrány ha semmi értelme sincs. Valami olyan kellene, amit egyszerűen nem lehet végignézni, annyira unalmas, értelmetlen, és rosszul érzed magad a nézése közben.
Előnyös ha nagyon-nagyon rossz az egész minősége(animálási stílus hasonló "szarra" gondoltam, mint pld. a Kis Vuk(ugye az új 3D-shez). A lényeg, hogy kín szenvedés legyen végignézni.
Az sem baj ha anime.
A kérdés teljesen komoly, szükségem lenne egy ilyenre. Órákig google-öztem, de nem találtam semmit.
Kérem az admint ne törölje a kérdést, legalább addig amíg nem kapok rá pár rendes választ.
Foodfight. Ennek érdemes utánaolvasni is, akkor képben leszel, hogy pontosan mekkora katasztrofális kudarc az egész.
A Dingo Pictures és a Video Brinquedo alkotásai.
A három olasz Titanic rajzfilm (Titanic: The Legend Goes On, The Legend of the Titanic és Tentacolino).
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de vannak oldalak, ahol össze vannak gyűjtve az ilyenek, például:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!