Ki a legjobb színésznő az alábbiak közül?
Juga Veronika, Schumacher Vanda lehet színésznő, de legfeljebb tisztes iparos. Csomor Csilla is csak közepes. A külföldiektől csak Ingrid Bergmant láttam több szerepben, így nem tudom megítélni őket. A Dallasból 1-2 részt tudtam csak elviselni. Barbara Bel Geddest másban nem láttam. Anita Ekbergbergől annyit tudok csak, hogy szexszimbólum volt. Azt sem tudtam, hogy színész. Ez lehet az én szégyenem.
Szóval a Gázláng, Akiért a harang szól, Casablanca, A kaktusz virága, Szereti ön Brahmsot?, Forgószél, Intermezzo alapján Bergmant tartom a legjobbnak.
6. A színészek jelentős része „tisztes iparos”. Nincs ezzel semmi baj. Így van ez Pesten és vidéken is. Kedves volt iskolatársam is jó színésznő, de nem az a kiugró tehetség, akire még szán év múlva is egy tér vagy utca neve fog emlékeztetni.
De azt magam sem értem, hogyan kerültek ezek a nevek egy kupacba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!