Melyik volt a legsokkolóbb film amit valaha láttál?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy ijesztő volt. Hanem hogy annyira mély nyomott hagyott benned a történet, a film mondanivalója.2023. okt. 19. 22:27
22/31 anonim válasza:
Eden Lake. Napokig nem bírtam megnyugodni utána, úgy felb*szott.
23/31 anonim válasza:
Az osztály. Észt film az iskolai bántalmazásról. Csak erős idegzetűeknek!
24/31 anonim válasza:
#23 Ezt is megnézem majd.
Egyébként tök jó kis filmajánlásokat lehet összeszedni innen a gyakoriról. :)
25/31 anonim válasza:
#24: Anno én is innen kaptam ezt az ajánlást. :D
26/31 anonim válasza:
Igen, én is innen kaptam sok tippet.
27/31 anonim válasza:
Egyébként sylvia Likensről készült egy másik film. Én azt láttam előbb, talán azért volt számomra sokkolóbb, de nekem úgy alapjáraton is jobban tetszett.
Azért volt érdekesebb, mert mélyen belement a miértekbe, és az elkövetőt megpróbálta egy emberibb megközelítésből bemutatni. Nyilván, semmiféle mentség nincs arra, ami történt...
An American Crime a címe.
28/31 anonim válasza:
16
Ilyesmi témában két film jutott még eszembe:
Másnap
Fonalak
Ezekben bemutatják,hogy milyen lenne az élet egy atomcsapás után.
29/31 anonim válasza:
A Fonalak valóban egy kemény film. Mai napig a legszemléletesebb film a témában.
30/31 anonim válasza:
A Fonalak +1 a listámra. Holnap csak dögleni fogok az ágyban és filmezni. :3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!