Melyik volt a legsokkolóbb film amit valaha láttál?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy ijesztő volt. Hanem hogy annyira mély nyomott hagyott benned a történet, a film mondanivalója.2023. okt. 19. 22:27
2/31 anonim válasza:
Gakkougurashi! (School-Live!)
Ez egy anime sorozat, amit felnőttként láttam.
Bevallom, bőgtem mikor kiderült a legfiatalabb kislány és a tanárnő kapcsolata és sorsa. (Nem pedo!) :(
Én filmben ilyen dolgot még nem láttam, és nem is hiszem, hogy filmen át lehetne adni ezt.
3/31 anonim válasza:
Emberi százlábú. Akik abban részt vettek, hát szívesen adnék egy jókora pofont mindekinek.
6/31 anonim válasza:
Hasadás Original title: The Divide 2011
Táncos a sötétben
7/31 anonim válasza:
Másnaposok, azon belül is az a jelenet, amikor a rendőrök a három főszereplőt használják demonstrálásra egy osztályteremben a gyerekeknek. XD
8/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!