Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Walking Dead sorozatban,...

The Walking Dead sorozatban, kifog valamikor derülni, hogy honnan jött ez zombis járvány, és hogy vannak olyan menekülttáborok amiket a megmaradt kormány irányit?

Figyelt kérdés

A 3 évad közepe felé járok, de nem igen tértek ki erre részletesebben, csak folyamatos túlélés, gyilkolás, és menekülésről szól.

Eddig, úgy ahogyan lekötött a sorozat, de ezeket már kezdem hiányolni belőle.

2023. okt. 12. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem erről szól a sorozat, az előzményekkel nem foglalkoznak. Ha emiatt is nézed, nem fog kiderülni az anyasorozatból. A nagy sorozatos univerzumot nézve a Fear a járvány kitörésének első napjaitól indul, de ott sincsenek válaszok a miértre. A World Beyond sorozat tartalmaz pár percnyi olyan jelenetet ami részben foglalkozik a vírus kutatásával és megjelenik benne utalásként a CDC-s orvos, aki elmondta Rick-nek hogy mindenkiben benne van. Szintén ebben van, hogy Franciaországban vannak olyan mutálódott zombik amik agresszívebbek és gyorsabbak, a Daryl-es új sorozat pedig ott játszódik. Az anyasorozat végére szintén megjelentek a mutálódott "intelligens" zombik.

A 3. évad után még van potenciál a sorozatban amiért érdemes folytatni, a 4-5-6. évad a csúcsa, utána kezdett el beesni a nézettség (6-8 millió nézőről 2 alá).

2023. okt. 12. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszod.

Mi történt a 7 évadban, hogy ennyire lecsökkent a nézettség száma?

Nyugodtan írhatod amit még nem láttam, nem hinném hogy ezekután folytatni fogom.

2023. okt. 12. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudom, mert én mindegyiket szerettem a végéig. Abban az időszakban én még a 190+ részes képregényt olvasgattam, mikor az emberek már kezdtek kiszállni. Az elején az volt a cselekményszál, hogy mindig menni előre és keresni valami menedéket vagy közösséget. A 6. évad környéki főgonosztól kezdve egy helyben járt a sorozat, és az egymás közötti csatákra untak talán rá. Amikor megtalálták a megfelelő otthont, akkor már arról szólt a sorozat, hogy kiépítsék a helyek közötti infrastruktúrát, diplomáciai kapcsolatokat, cserekereskedelmet, ott talán leült a tempó. A 9. évadra már egy 6 éves időugrást is bedobtak, amivel ismét újrarendezték a viszonyokat.

Hátha valaki megmondja mitől lett rossz, nekem volt vált azzá.

2023. okt. 12. 20:08
 4/4 anonim válasza:

Igaz már régi kérdés ez, de ehez én is szeretnék hozzászólni.

A járvány eredete sajnos tényleg nem derül ki, de igazából ez is egy jó dolog szerintem. Így az emberek találhatják ki, hogy szerintük mi is történhetett.

Ami a sorozat nézettség csökkenését illeti, én sem értem mi az oka. Mármint mindenki arról beszél, hogy akkor kezdett unalmassá válni, amikor csak egymást kezdték el gyilkolászni, de szerintem ennél valósághűbb nem is lehetne a sorozat. Elvégre mi emberek mindíg fejlődünk es tanulunk. Amint ráéreznek a kóborlók megölésére, már nem is azok jelentik a veszély, hanem az emberek akik szintén használnak fegyvert és ugye az veszélyesebb.

Na meg ugye a túlélés kulcsa, hogy minnél több dolog legyen a tiéd. Ha valakinek, akit nem kedvelsz, van valamilye, ami neked kell, még jó hogy elveszed.

Persze én sem értek egyet minden dologgal (pl: !SPOILER! Amikor Rick kirohan egyedül legyilkolászni az összes Alexandriába beözönlő kóborlót és komolyan nem harapják meg mikor vagy 100-an vannak körülötte? ... )

Nos nem lehet minden tökéletes. Ettől még szerintem nem lesz rossz a sorozat, ami pedig a folyamatos menekülést, és harcot illeti, egy ilyen világ már erről szól.

Ez természetesen csak egy saját vélemény. Megértem ha valakinek nem tetszik a sorozat. Nem akartam senkit sem leszólni.

jún. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!