Nemrég végeztem a The Walking Dead sorozattal. Nektek ki volt a kedvenc karakteretek? Mit vártok a spinoffoktól?
Hát kedvenc karaktert így nem tudok mondani,sokan szerepeltek a sorozatban és valamennyire mindegyiket megkedveltem.
A Rick-es spinoffot már nagyon várom.
Rickel én is sokáig szimpatizáltam, aztán számomra kicsit besokalt a karakter a 6. évad körül.
Szóval összességében nekem Negan maradt meg a végére így mint "kedvenc". Meg talán a Dead Cityt is várom a leginkább.
Favoritok nálom: Daryl, Glenn és Jézus
Én örülnék egy Hilltopos spin-offnak
Bár én még nem végeztem a sorozattal, de úgy egy 10 toplistás helyen a kedvenc szereplőim eddig:
10. Tyreese
9. Dale
8. Hershel
7. Maggie
6. Michonne
5. Abraham
4. Glenn
3. Negan
2. Rick
1. Daryl
Illetve David Morrissey egy abszolút jól utálható karaktert alakított Philip Blake/ a Kormányzó szerepében. Olyan a karakter, mint a Trónok harca Ramsay Bolton-ja.
Igazából kíváncsi vagyok az összes spin-offra, de ha választani kéne közülük, akkor a Dead City és a Daryl Dixon hangzik eddig nekem a legjobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!