Az Aranybulla és Elk*rtuk elég hányinger keltő. Honnan szereztek ennyi pénzből ilyen tehetségtelen embereket?
2023. szept. 30. 03:23
32/59 anonim válasza:
Bármi ami remake.
2023. szept. 30. 03:34
33/59 anonim válasza:
#30 onnan, hogy ez számos közvélemény-kutatás eredménye. Nem kell zseninek lenni, hogy rájöjjön az ember, hogyha az erőszaktevők alacsony arányú jelentése és bebörtönzése valószínűleg azért van, mert félnek az áldozatok, mert nem az a jellemző hogy az igazságszolgáltatás megvédi őket. Kérdezted hogy miben nincs egyenlőség. Tessék. Megválaszoltam. A legkevesebb hogy elismered, miután tényekkel is alátámasztottam, ahelyett hogy próbálod bagatellizálni es terelni a probléma fontosságát.
2023. szept. 30. 11:02
34/59 anonim válasza:
Igazán okos hozzáállás a "nem jelentem fel, mert úgyse csinálnak semmit". Szinte olyan, mint azt mondani: "nem rakom be a bérletet a táskámba, mert úgyse jön a busz".
„Kérdezted hogy miben nincs egyenlőség. Tessék. Megválaszoltam.”
A grafikonjaid nem írták, hogy ez csak a nőket érinti. Lehet, hogy az igazságot nem kapó emberek 90%-a férfi.
2023. szept. 30. 21:46
35/59 anonim válasza:
#34 az, hogy pl a szexuális erőszak túlnyomó részben a nőket érinti, és az elkövető elítélésének mulasztása elsősorban nőket érintő probléma. Nem írtam, hogy férfiakkal nem történik, de bármilyen stat ezt mutatja, hogy a nők elsősorban az áldozatok.
2023. okt. 1. 09:30
36/59 anonim válasza:
Ha erről nem mutatsz grafikont, szexista vagy. Ha mutatsz grafikont, beismerem, hogy hibáztam és rendezek egy rajzfilmet arról, hogy a leszbikus Notre Dame-i toronyőrlányka hogyan lesz szerelmes a szőkecigány Eszmeraldába, aki a történet közepén rájön, hogy ő igazából egy bagpipegender nemű kacsa.
Mert én így harcolok a nemi erőszak ellen!
2023. okt. 1. 11:59
37/59 anonim válasza:
#36 tessék: “ An estimated 91% of victims of rape & sexual assault are female and 9% male. ...
Around the world, at least 1 woman in every 3 has been beaten, coerced into sex, or otherwise abused in her lifetime. ...
Akkor úgy látszik nincs más választás. Kezdem is filmezni a Homoszexuális Nemo kalandjait a kerekesszékes transznemű néger Szenilla által tartott orgián c. élőszereplős sorozat pilot-ját.
2023. okt. 1. 12:12
39/59 anonim válasza:
Megmentem a nőket!
2023. okt. 1. 12:13
40/59 anonim válasza:
mrszolga. Ez a válasz arra, amikor megcáfol valaki? Kértél forrást, linkeltem. Mi bajod van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!