Melyik a leghányingerkeltőbb alkotás?
„Akkor miért van az a legtöbb helyen, hogy a nő is meg a férfi is dolgozik, de érdekes módon szinte csak a nő takarít, és gondozza a gyerekeket?”
Igazad van. A férfiak nem gondozzák a gyerekeiket. Akkor most kivonulok az utcára, mutogatom a mellem, toporzékolva üvöltöm, hogy disznó férfiak és persze tele rakom a szórakoztató céllal készült alkotásokat erős női vezetőkkel, akiknek ugyan nincs elfogadhatóan kidolgozott karakterük, de legalább nők. És négerek.
„Miért van az, hogy Magyarországon a nők átlagosan majdnem 20%kal keresnek kevesebbet?”
Mert takarítónak mennek, nem tudósnak.
„Miért van az, hogy a családon belüli erőszak a szőnyeg alá van söpörve?”
És a feminizmus a családon belüli erőszak megszüntetéséért is küzd? Akkor is, ha azt nők követik el? Én úgy látom, csak a nemlétező elnyomottságuk miatt hisztiznek, családon belüli erőszakról szó se volt.
„Miért van az, hogy az összes nemi erőszak 95%át férfiak követik el, és így sem kerül túlnyomó többségük börtönbe?”
Mert a nők csak gyenge palik ellen tudnak nemi erőszakot elkövetni, azokat meg senki nem akarja megerőszakolni. Azt, hogy miért nem kerülnek börtönbe, nem tudom. Talán azért, mert sok nő ártatlanokat perel nemi erőszakkal, és a valós, de bizonyíték nélküli ügyeket senki le se szarja már. Mindezt azért, mert néhány nő nem akart elmenni dolgozni, úgyhogy perelésükkel hiteltelenné tették a valós áldozatok vádját.
És miért kap pontot azért, mert hátrányos helyzetű? Csak mert engem gyerekkoromban megvert apám, több jogom lesz bekerülni valahova egy olyannál, aki nálam többet dolgozott, és akinek emiatt a rendszer miatt nem lesz karrierje?
Az emberünk TÖKÉLETES példája annak, hogy a "hülye ember nem tudja, hogy az".
Az egész volág ellent mondhatna neked. Érvelhetnének neked ezerféle képpen. Lehozhatnánk a csillagokat is. Nem fognád fel, csak szajkóznád tovább az ostobaságodat, ami meggyőződésed, hogy valós.
Ember!!! Hogy gondolhatod egyáltalán azt, hogy nincs elnyomás és egyenlőgség van? Hogy elfogadják az emberek a melegeket, romákat, feketéket. Hogy a nők nincsenek lenézve, bántalmazva és/vagy kisebb rendűnek titulálva ezer meg egy helyen?!
Konkrét esetekkel, TÉNYEKKEL lehet ezt bizonyítani, NAP, MINT NAP és te, te aki mindent jobban tud, ellene megy ennek.
Hogy lehet ekkora tagadásban élni?!
Ne kizárólag a saját tapasztalataidra hagyatkozz...
Itt hadoválsz tényekről, ezerféle érvről, de még mindig nem sikerült egyetlen egy érvet se vagy tényt bemutatnod, ami alátámasztaná állításaid.
mrszolga
Szerintem engedd el, annak ellenére, hogy troll is vagy.
Minden kérdést, ami nem tetszik nekik provokációnak bélyegeznek és jelentgetik. Az én múltkori kérdésemet is, pedig annyi sütnivalójuk sem volt, hogy felfogják a tartalmát. Habár szerencsére nem törölték.
Érdekes én nem találom provokációnak a kérdést, pedig meleg vagyok. De ezek valami reddit hungary buborékban élnek, ahol minden ellenvéleményt vagy bármit, ami a dobozon kívül való gondolkodásra kényszeríteni őket bedarálják.
Egy fikarcnyival sem jobbak, mint a jobboldali betiltogatók.
Én ezért nem járok már szavazni sem évek óta, mert nincs értelme. Amikor meg az ember mondja, hogy nincs értelmes opció és valamelyik csökött agyú visszakérdez, hogy "mé'nincs?", akkor már csak magamban gondolom, hogy "az anyád valagáért".
Nemzethy és woke birkákból áll a társadalom és nagyon erős gyomor kéne, hogy bármelyikkel is közösséget vállaljon egy hétköznapi ember.
Ezért azt hiszem értem, hogy mit ért "hányingerkeltő" alatt a kérdező.
#25 “ Talán azért, mert sok nő ártatlanokat perel nemi erőszakkal, és a valós, de bizonyíték nélküli ügyeket senki le se szarja már”
Ki ignorálja a tényeket?
Azt ugye észrevetted, hogy az egész ott kezdődik, amikor a megerőszakolt nők nem jelentik fel az erőszaktevőket (majdnem 70%-uk). Na persze a feljelentések jelentős része kamu. Ami pedig nem marad, annak már egész nagy részét letartóztatják. De akkor a feministák miért nem azért "harcolnak", hogy több embert csukjanak le? Miért a filmeket rakják tele woke szarral, és miért az abortusz, meg a transz jogok miatt "küzdenek"?
Miből gondolod, hogy visszavezethető oda? Lehet, hogy csak akkora trauma érte őket, hogy nem akarnak róla beszélni. Te meg életük legrosszabb élményét arra használod fel, hogy a szórakoztatóipari termékekben megjelenő feminista propaganda mellett érvelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!