Kinek van olyan hogy van 1 adott film amit utál vagy csak nem szereti,de a nagy közönség viszot imádta vagy forditva hogy te szereted de a nagy közönség meg nem?
Bőven van ilyen. Mindet soroljam fel?
Én pl nem szeretem a 2001: Űrodüsszeiát vagy mondjuk a Harcosok klubját, bár ezutóbbit egy fokkal jobban. De egyik sem áll közel hozzám. A Keresztapa filmek is távol állnak tőlem, a Gyűrűk ura világa sem szippantott be.
De pl szeretem a 98-as Godzillát, bár ezt megszépíti az is, hogy gyerekként nagyon sokszor láttam.
De bírom a 23-as számot, Vihar előtt filmet is bírtam. Pedig ezeket sokan nem szerették.
Nincs ebben semmi különös szerintem. :) különbözőek vagyunk.
1. Én a star wars világát utálom, a jedi és a force miatt nem szeretem, a jedik túl erősek, nem tetszik hogy aki nem tud erőt használni annak szinte semmi esélye a jedik ellen, túl erősnek vannak bemutatva. A másik amit nagyon utálok hogy a történet szál ha pont kifut az időből, azaz a film rendezője nem tud rá időt szánni, megmagyarázni, mert a megvalósítás +30 perccel eltolná emiatt a film hosszát, egyszerűen fogja magát és egyetlen indokkal megmagyarázza a történet szálat: FORCE
Kész, az erővel mindent meglehet oldani, nem is kell hozzá semmi féle magyarázat.
Pont ez egy kakukktojás, de a Mandalorian sorozatot nézem, nincs jedi, erő takarékon, bőven jó.
2. A második nagy film sorozat ami nem tetszik az a Harry Potter, annyira de annyira sok logikátlan hiba van benne világ felépítés és történet szempontjából, hogy még megmagyarázni is lusta, star wars-nál legalább annyit mondanak erre hogy: hát de force, azzal lett csinálva
Nekem ami nem jön be, de a nagyközönségnek igen, az Tarantino kb. összes filmje (legalábbis amiket láttam tőle). Nem volt köztük olyan, ami tetszett volna. Vagy lehet, hogy láttam tőle jót, de nem tudtam, hogy Tarantino.
Ami nekem tetszett és kb. mindenki utálja, az az Expedíció (Annihilation) c. film.
Nekem pl nem jön be a Mechanikus narancs.
Ennek ellenére kultfilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!