Mi a véleményetek a Ryan közlegény megmentése című filmről?
Még moziban láttam...
Az eleje jó, de gyorsan propagandává válik. Pár éve próbáltam megint megnézni, de csak pár percig jutottam.
Régen láttam, akkor nem értettem, hogy miért teszi kockára egy csomó ember az életét csak azért, hogy megmentsenek egyet. Meg ha jól emlékszem, többen meg is halnak a mentőakcióban.
Aztán lett egyszer egy amerikai munkatársam, aki elmondta, hogy Amerikában nem sorozhatják be azokat a férfiakat, akiknek nincs több férfi testvérük azért, hogy tovább tudják vinni a nevet és a vérvonalat. Azt hiszem a Ryan közlegény megmentése is erről szól, hogy meghalnak a tesói, ezért őt ki kell menekíteni.
És megkérdeztem a munkatársamat, hogy tényleg van ilyen, hogy valakit kimenekítenek a háborúból azért, hogy továbbadhassa a nevét és a vérvonalat? Mire ő: Nincs. :D Szóval ennyit erről.
Sz*r.
A kortárs Az őrület határán ezerszer jobb.
Lehet hogy pátoszos, de baromi jól átérezhető.
A háború kemény és abszút mocskos esemény.
Nekem a top 20ban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!