Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki tud nagyon jo filmet...

Valaki tud nagyon jo filmet vagy sorozatot?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok félét lattam, igazából nem zavar ha szerelmes, vagy tréfás, vagy horroros, csak szeretnék találni egy olyan sorit amitől leszakad az állam!!!

Amiket láttam és tetszettek:

Vámpírnaplók

Stranger things

Wednesday

Outer Banks

Nagy pénzrablás

Walking dead(xd)

You

Dexter

A félelem utcája(ezt imádtam)

Breaking bad

Szexoktatás

Stb… stb…

Amiket nem igazán szeretek az az amikor két meleg a főszereplő, abszolut nem vagyok homofób, nem zavar ha a sorozatba elofordul 1-1 meleg pár, de már a netflix tulreagálja sztem ezt, folyton feldobálta a “fülig beléd zúgtam" sorozatot, aztan raszantam magam és megnéztem és annyira unalmas és szar volt, ez inkabb ilyen oktató jellegű a meleg embereknek, amit pedig még nem szeretek amikor valami túl "vicces" a nevetés alávàgások egy filmbe kikészítenek, amit pedig meg még annyira nem csípek a nagyon régi filmek/sorik, meg a történelmi jellegűek, arab/török sorozatok

2023. szept. 9. 00:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
8-as megnéztem a cruel summer első évadát, kösz az ajánlàst jó volt:)
2023. szept. 11. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!