Valaki tud nagyon jo filmet vagy sorozatot?
Már nagyon sok félét lattam, igazából nem zavar ha szerelmes, vagy tréfás, vagy horroros, csak szeretnék találni egy olyan sorit amitől leszakad az állam!!!
Amiket láttam és tetszettek:
Vámpírnaplók
Stranger things
Wednesday
Outer Banks
Nagy pénzrablás
Walking dead(xd)
You
Dexter
A félelem utcája(ezt imádtam)
Breaking bad
Szexoktatás
Stb… stb…
Amiket nem igazán szeretek az az amikor két meleg a főszereplő, abszolut nem vagyok homofób, nem zavar ha a sorozatba elofordul 1-1 meleg pár, de már a netflix tulreagálja sztem ezt, folyton feldobálta a “fülig beléd zúgtam" sorozatot, aztan raszantam magam és megnéztem és annyira unalmas és szar volt, ez inkabb ilyen oktató jellegű a meleg embereknek, amit pedig még nem szeretek amikor valami túl "vicces" a nevetés alávàgások egy filmbe kikészítenek, amit pedig meg még annyira nem csípek a nagyon régi filmek/sorik, meg a történelmi jellegűek, arab/török sorozatok
Resident Alien
Reacher
Warrior
X-akták
Millennium
Végtelen határok
Alkonyzóna
A Megtorló
A küszöb
104-es szoba
Londoni rémtörténetek
A félelem maga
Rádiusz
Videodrome
Sötét város
Jákob lajtorjája
Stephanie
Vérvörös égbolt
Vámpírnaplókhoz nézd meg a The Originális és a The Legacies sorozatokat is.
További sorozatok: Riverdale, Sabrina hátborzongató kalandjai, Katy Keene, Az idő kereke, The Outpost, A varázslók, Sandman, Vaják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!