True Bloodban miert szakit Bill es Sookie?
Figyelt kérdés
Nem ertem Sookie es Bill miert szakitanak majd? Ugyertem mindenhol azt olvasom, hogy Bill hazudik Sookienak. De mi ez az egesz? Valaki leirna? *.*2010. okt. 16. 19:59
1/4 anonim válasza:
lesd meg a 3. évadot és rájössz:D
3évad utolsó részében derül ki egy hazugsága a billnek, azért ki is vágja a sookie. nade inkább nézd meg, egyszerűbb.
2/4 anonim válasza:
Basszuus:D
Elkeztem már nézni a harmadik évadot, de még annál a résznél nem tartok.
Pedig ugy szeretem öket:D
Bár az Ericet jobban mint Bill-t:)
3/4 anonim válasza:
Én is Eric párti vagyok.
*spoiler* Bill azért jött a városba, mert a királynő azt akarta, h nyomozzon Sookie után és derítsen ki róla mindent, plusz meg is csalja Lorenaval.
4/4 A kérdező kommentje:
Hat igen.. Eric sokkal jobb, most olvasom a 4. reszt. :) Meg csak Jason eltunesenel tartok, meg az elso szex Ericcel. :D
2011. júl. 16. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!