Miért találkozok mindenhol azzal, hogy a True Bloodban Lafayette meghalt? Nem is!
Gondolom azért, mert rögtön a második könyvbe meghal. A könyvben is ugye van az a rész, ami a második évad elején, hogy megtalálják Sookieék a nyomozó autójában találnak egy holttestet, csak sorozatban Miss Jeanette-t, a könyvben pedig Lafayette-t. Igazából ott nem is igazán főszereplő az első részben sem Lafayette. Tara pedig például jó ha feltűnik benne két sorban. Kb. az 5. részben kap először több szerepet...
Rengeteg mindenen változtattak a filmkészítők és olvastam egy interjúban, hogy ezt az írónő nem is bánja, mert így ugyanolyan izgatottan figyeli a sorozatot, hogy mi történik benne, mint bárki más. :D
Pedig nagyon jó könyvben is. *-* Én még csak az ötösig jutottam (a könyvtárba képtelenség hozzájutni, megvenni pedig nem tudom... :/), de egyszerűen imáádom. *-* Főleg 4. rész volt eddig a kedvencem... :D
Amúgy meg alig várom már a 4. évadot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!