Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A filmekben miért van az,...

A filmekben miért van az, hogy sokszor a nőket erősnek mutatják be, és a férfiakat meg pont, hogy gyengének?

Figyelt kérdés

2023. szept. 2. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem értünk egyet. Értelek, de máshogy látjuk. Én ha baromi nagy túlzásokat látok, mindegy milyen nemű, zavar. Így aztán az én szememben az sem jobb, ha nő és az sem, ha férfi. Jobb lenne a realitás talaján maradni legalább nagyjából. Ez pedig csak is az írón és rendezőn múlik. Senki nem fog fegyvert a fejükhöz, hogy lehetetlen helyzegbe hozzák az akciósztárokat. Nem lesz kevesebb egy film azért, mert nem 38 embert nyír ki a főhős, hanem "csak" 4-et. Írják meg jól a filmety bunyózzanak, jöjjön ki belőle jobban a főhős, nincs azzal gond, de ne olyanokat üssenek, hogy elrepül a másik meg hasonlók, mert semmi értelme. Meg amikor fegyveres harc van mindenkit lelő, de amikor kifogy a fegyvere vagy épp nincs neki, mert olyan helyzetbe kerül akkor 2 opció van. Vagy istentelen barom az összes és 3 centire megközelítik a főhőst, hogy az le tudja őket csapni vagy hogy hogy nem nincs senkinél sem fegyver, mert így írták meg, hogy legyen esélye a főhősnek. Könyökömön jönnek már ki az ilyenek. Ilyenkor mondom azt, hogy lehetne az egy beteg 40 kilós kiscsaj is. Nem változtat a helyzeten, csak az izmos palikkal könnyebb eladni ugyanezt.
2023. szept. 3. 23:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért, mert borzasztóan átestünk a lót túlsó oldalára, és sztem ez ilyen hülyeséggel csak ártanak a nőknek.

Nem egy nőtől olvastam itt is, hogy nem igaz, hogy a férfias erősebbek (:D).

Nemrég olvastam egy nyilatkozatot egy 20 év körüli rögbis lánytól, hogy kitartóbbak és erősebbek, mint a férfiak stb.

Komolyan nem értem, ennek mi értelme. Őszintén szólva én nemcsak azt nem látom, hogy erősebbek vagy kitartóbbak lennének, de az sem, hogy intelligenciában megközelítenék a legértelmesebb férfiak szintjét. Biztos gyártottak ezer statisztikákat, amit ezt igazolja, de való világban azt tapasztalatom, hogy a nők többsége totál átlagos képességű, a legnagyobb problémákat meg férfiak oldják meg.

2023. nov. 7. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!