Miért van mostanában pár év alatt ennyi életrajzi film? Ennyire nincs jobb ötletük a forgatókönyv íróknak?
Figyelt kérdés
Oppenheimer, Hadik, Zlatan, Napóleon, Elvis, Bohém rapszódia, Rocketman, Petőfi, Wham!, Golda, Radics Béla, Whitney Houston, Reagan, Karinthy Frigyes, Caravaggio2023. aug. 30. 13:56
1/10 anonim válasza:
Szerintem régen is sok volt. A gond az, hogy néhány kivételtől eltekintve mindig ugyanazokról csinálják.
Pl. az ezredik Kleopátra helyett miért nem lehet egy másik női fáraóról filmet csinálni?
3/10 A kérdező kommentje:
1. Akiket felsoroltam szerintem Napóleonról Petőfiről és Caravaggio-ról volt korábban eddig film. De javítsd ki. Így ezek új emberek a filmes életrajzok terén.
2023. aug. 30. 15:03
4/10 anonim válasza:
Így sztrájkolnak a forgatókönyv írók.
5/10 A kérdező kommentje:
Enzo Ferrari film most nézem.
2023. aug. 30. 16:57
6/10 anonim válasza:
Az életrajzi film sosem volt népszerűtlen műfaj. Néhány életrajzi filmet minden idők legjobbjai közé sorolnak (pl. Schindler listája, Arábiai Lawrence, Nagymenők, Serpico).
7/10 anonim válasza:
Oppenheimer-ről is készült már sok-sok évvel ezelőtt egy többrészes sorozat, a magyar televízió is adta
8/10 anonim válasza:
Plusz ott van a Fat Man and Little Boy.
9/10 A kérdező kommentje:
Jó hát az hogy szerepel benne valamilyen súllyal.
Nekem a Kódjátszma sem csak Alan Turing életrajzi filmje.
2023. aug. 30. 22:26
10/10 anonim válasza:
Hogy művelődj.
Érték.
Primitív tucatfilmeket legyártja neked Hollywood.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!