Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan sorozatok amiben melegek...

Olyan sorozatok amiben melegek szerepelnek és újabb?

Figyelt kérdés
Fontos hogy ne fiatal tinifiúkról szóljon légyszives(persze ha van ilyen).Hasonlót szeretnék mint a vágyak/valóság vagy a fiúk a klubból.De nem szeretnék twinkeket látni benne meg lányos férfiakat.

2023. aug. 30. 09:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne tedd. Én is ezt mondtam 1-2 éve, amikor elhatároztam, hogy sorozatgyilkos leszek. Osztán komolyan is csináltam. Kinyírtam egy csomó embert. Éveken keresztül csináltam, és senki nem vette észre. Aztán megtaláltam az Urat. Pontosabban Ő talált meg engem, és Ő megmutatta, hogy van kiút ebből a bűnös életmódból. Azóta már nem ölök. Sokkal jobb életem van, és az egyetlen, ami fáj az a múltam árnyéka, mi mindenhova követ, és suttogja a fülembe, hogy én bizony gyilkos voltam. A legjobb dolog, ami velem valaha történt az volt, hogy Isten fölkeltett. És abbahagytam beteges hobbim. Na mi lett volna, ha nem hallgatok Istenre? Még mindig gyilkolnék.

Ne fogadd el, harcolj ellene! Az Úr veled lesz, ha engeded.

2023. szept. 1. 21:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendben,igazad van ,köszönöm a bátorítást!
2023. szept. 1. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Fúj miért vagy meleg ez beteges dolog
2023. szept. 9. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Valóban az, de az írásjelek használatának hiánya is.

2023. szept. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!