Olyan sorozatok amiben melegek szerepelnek és újabb?
"De nem szeretnék twinkeket látni benne meg lányos férfiakat."
Mire véljem ezt az intoleranciát?
Így jártam anyátokkal...Az egyik szereplő a való életben nem heteró.
Kingsman: Az aranykör...Szerepel benne Elton John
#2 bocsánat hogy,ha megsértettelek vagy bármi más,de igen én úgy látom a világot hogy azoknak a férfiaknak nem lenne szabad olyannak lenniük.
Mármint én meleg vagyok,de hogy amúgy a lányos férfiasság. Tényleg nem normális...
Vagy is még folytatnám...
Igen nem tudom be azonosítani magam 100%-ban melegnek,mert ezt sem tudom magamon elfogadni.
Tehát lehet értelmetlen és összeállhatatlan amit írok.
És ezért bocsánat.
#5-ös!
Igen!!
Nemrég kezdtem el nézni az így jártam jó anyátokkal-t és amikor nővérem elmondta hogy barney meleg akkor nagyon durván elgondolkodtatott,hogy akkor most van élet melegként is vagy inkább csak felejtsem el a sorozat végéig hogy meleg és nézzem úgy?!
Még nem tudom hogyan döntök,de tény,hogy rajta nem lehet tényleg észre venni.
Köszönöm a válaszokat egyébként mindenkinek!
Még a 4#-nek is,amúgy azt hittem abban csak nők vannak,mert láttam már cikkeket róla és történeteket.
Nem jó az, amikor utálod azt, ami vagy és ezt kivetíted másokra is.
Az emberek nem a te nézeted és szabályaid szerint fogják élni az életüket. Jobb ha ezt elfogadod.
Bocsánat.
Igazad van utolsó!
Megpróbálom elfogadni magam minnél hamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!