A közelmúltban megjelent filmek közül melyik tetszett a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 10:50
A kérdező szavazást indított:
Indiana Jones és a sors tárcsája
Mission Impossible 7.
Barbie
Oppenheimer
31 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nekem abszolút az Oppenheimer, szerintem az év filmje eddig (persze még ott lesz még a Napóleon és a Megfojtott virágok). Engem nem zavart a film hossza, hatalmas élmény volt. De persze ez csak az én véleményem és megértem, ha más máshogy gondolja.
3/8 anonim válasza:
Barbie!
A díszletek, a jelmezek, Margot Robbie egyszerűen tökéletes, az a rengeteg utalás, nem is elég egyszer megnézni.
Ryan Gosling egyik legnagyobb alakítása, eddig nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen könnyed filmben is lehet ekkora színészi teljesítményt nyújtani!
4/8 anonim válasza:
Az Oppenheimer és a Barbie az év legrosszabb filmjei. Az Oppenheimer nagyon lassú, unalmas film. A Barbie meg giccses és gagyi. Egyedül a Dua Lipás zene jó benne.
5/8 anonim válasza:
Ezek közül a Mission 7-et nem láttam, de a többi közül meglepő módon a Barbie.
Az Oppenheimer nagyon nem tetszett.
7/8 anonim válasza:
Elmondanátok, hogy mi tetszett a Barbie című filmen?
8/8 anonim válasza:
A Barbie. Nagyon össze van rakva az a film.
Ha valaki rossz szájízzel, vagy haragosan hagyja el utána a nézőteret, akkor az illető jobb, ha mélyen magába néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!