Ezt a konfigot szeretném megvenni. Mivel pénzben nem annyira vagyok eleresztve ezért nem tudom sajnos megvenni a nagy erőműveket. Milyen szinten futna ezen a konfigon a közelmúltban és újonnan megjelent játékok? Lent az alkatrészek
Alaplap: asusra gondoltam teljesen m1 végül is szerintem!
Proci: Phenom 2 x4 945 3Ghz.
Videó kártya: Ati, Shapire HD 6570 1gb ddr3 1800mhz 128bit
2 gb 1600 ram
Ha veszel egy gyengébb procit, a különbözetből kijönne egy erősebb VGA, mert ebben a gépben az a gyenge láncszem. Másrészt értem, hogy kevés a pénz, de ha nem tuningolsz inkább 2x2GB 1333-as ram kéne bele. De itt a VGA a szűk pont.
Ha összeraksz egy ilyen gépet normális alaplappal, akkor procit vehetsz bele nagyobbat egyszer ha lesz rá keret. De ezzel a VGA-val szvsz nem csak a mostani játékokkal lehet gond.
Mennyi pénzből szeretnél gépet? Valamint csak a fent említett alkatrészek kellenek, vagy minden?
Egyébként valóban a videokártya a gyenge, ami a legmeghatározóbb a játékoknál. Valamint a 2GB ramot is keveslem, főleg hogy most nagyon "olcsó" a 4GB DDR3-as memória.(4ezer körül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!