Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a konfigot szeretném...

Umbro12 kérdése:

Ezt a konfigot szeretném megvenni. Mivel pénzben nem annyira vagyok eleresztve ezért nem tudom sajnos megvenni a nagy erőműveket. Milyen szinten futna ezen a konfigon a közelmúltban és újonnan megjelent játékok? Lent az alkatrészek

Figyelt kérdés

Alaplap: asusra gondoltam teljesen m1 végül is szerintem!

Proci: Phenom 2 x4 945 3Ghz.

Videó kártya: Ati, Shapire HD 6570 1gb ddr3 1800mhz 128bit

2 gb 1600 ram

2012. dec. 4. 00:13
 1/3 Komplikato ***** válasza:

Ha veszel egy gyengébb procit, a különbözetből kijönne egy erősebb VGA, mert ebben a gépben az a gyenge láncszem. Másrészt értem, hogy kevés a pénz, de ha nem tuningolsz inkább 2x2GB 1333-as ram kéne bele. De itt a VGA a szűk pont.

Ha összeraksz egy ilyen gépet normális alaplappal, akkor procit vehetsz bele nagyobbat egyszer ha lesz rá keret. De ezzel a VGA-val szvsz nem csak a mostani játékokkal lehet gond.

2012. dec. 4. 01:19
 2/3 Rasta Joint ***** válasza:

Mennyi pénzből szeretnél gépet? Valamint csak a fent említett alkatrészek kellenek, vagy minden?

Egyébként valóban a videokártya a gyenge, ami a legmeghatározóbb a játékoknál. Valamint a 2GB ramot is keveslem, főleg hogy most nagyon "olcsó" a 4GB DDR3-as memória.(4ezer körül).

2012. dec. 4. 06:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen van 50.000 ft a gépre! Alaplap, Proci, VGA és ramot kell beszereznem! Abban teljesen egyetértek, hogy 2gb kevés sajnos! Utána néztem kicsit a játékok igényeire, és épphogy elég a 2gb. A VGA amin töröm nagyon a fejem. Szerencsére találtam most egy üzletet, ahol viszonylag olcsóbb mint társai. A proci például 19600 ft kerekítve, és ahol elsőnek néztem ott meg 22000 volt tehát azért az a 3 ezer ft külömbség, mert akkor már tudok venni egy 6870es vgat 18000 ft ért :)
2012. dec. 5. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!