Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Barbie filmről?

Mit gondoltok a Barbie filmről?

Figyelt kérdés

2023. aug. 13. 22:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
Hát az ízlés változó, attól mert szeretem ezt a filmet nem mondom hogy más műfajú film nem jön be. Nagy kedvencem a Légió című film illetve sorozatokból az ilyen Barbár, Viking stb szerű filmek tetszenek.
2023. aug. 23. 04:57
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

Katasztrófa.

Létrontás és egyszerűen undorító. Előzeteseket láttam, de az bőven elég volt. + A korszakalkotó Mátrixot is kifigurázzák, magyarán hülyére veszi. És nem, nem görbe tükörként, hanem aljas, provokatív módon.

Nem hiába tiltották be nem 1 országban. És belelehet menni, hogy milyen országokban. Ja. De attól még egy félbolond világ tovább rohad ezzel a mocsokkal.

Dehát erre van igény, és ha erre van igény, akkor ne rinyáljon snki, hogy ez meg az a való életben milyen rossz, hova haladunk.

De ne aggódjatok létrntók; lesz még aljább "film" is ennél.

Lehet lepontozni..

2023. szept. 11. 03:35
 13/25 anonim ***** válasza:
26%

Tudod, az a bizonyos "30 ezüst".

2023. szept. 11. 03:38
 14/25 he84 ***** válasza:
56%

Az a baj, hogy látszik az, hogy sajnos több férfi félreérti a film mondanivalóját, meg a feminizmusról is mást hisznek rosszul, akik nem látják a lényeget. A lényeg az, hogy nem szerepcseréről szól se ez a film, se a feminizmus, hanem az egyenjogúságról férfiak és nők terén egyaránt, a tisztességes bánásmód egyenrangúként, nem többet annál, de nem is kevesebbet, nem pedig arról, hogy a nők legyenek férfi szerepben és a férfiak női szerepben. A film erről mutat görbe tükröt egy "milyen lenne, ha" alapon ezt érzékeltetve a filmben, hogyha a nők úgy viselkednének a férfiakkal, ahogy a férfiak egy része időnként a nőkkel teszi sajnos. Ez a lényeg. Az meg szegénységi bizonyítvány, empátiahiány, ha az adott férfi ezt nem akarja átérezni és megérteni se, saját magát minősíti, hogy bizonyos szepontokból nem igazi férfi.

Hát ne haragudj 12-es válaszoló, legfeljebb annak létrontó (beleértve téged is láthatóan), akik férfiként uralkodni akar, aki nem empatikus és nem bánja azt, ha elnyomja a nőket, szánalmas az ilyen és aki ilyen, pont az a létrontó, nem pedig azok, akik egyenjogúságot szeretnének. Ráadásul előzetes alapján ítélkezni, még ez is,... Bár néznéd meg először az egész filmet és inkább utána nyilatkoznál.

2023. szept. 18. 13:25
 15/25 anonim ***** válasza:
13%

Ddehogy haragszok. Ti nem láttok át a szitán.

Semmi köze a nők tiszteletéhez a filmhez.

Még mindig lehet lepontozni, aztán egy jót tiktokkolni.

Tátogjatok a Barbie filmre. :)

2023. szept. 18. 15:33
 16/25 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk nekem tetszett hogy megmerte mutatni hogy bizony sok nő a férfiakat, más nőket nyomnak el. Valamint hogy egy nő is képes sajnos manipulálni egy férfit.
2023. szept. 20. 17:12
 17/25 he84 ***** válasza:
52%
Nem kell átlátni a szitán, mert nincs is. És nem kell általánosítani, nem mindenki használ szerencsére Tiktok-ot, én például nem és még jó páran szintén nem. Ennyi, én lezártam!
2023. szept. 23. 21:27
 18/25 anonim ***** válasza:
17%

Én is lezártam.

És nagyon is van szita... A TikTokhoz meg annyi, hogy attól, hogy egy ilyen barbiefannak nincs (amit többségileg kizártnak tartok), attól még a szellemi mércétek igazából a tiktokot sem éri el.

De mondom, lesz még ettől rosszabb "értékeket" közvetítő film.

És nem, attól akinek ez a film nem jön be, rohadtul nem nőgyűlölő meg a hasonló baromságok. Én éppen ellenkezőleg vagyok a nők tiszteletével. Ezért kell elutasítanom ezt a szennyet.

2023. szept. 23. 21:37
 19/25 he84 ***** válasza:
55%
Láthatóan nem zártad le, ne hazudj! Szenny a feneked,... A szellemi képességem köszöni jól van és nem alacsony, csak mert neked egy film nem tetszik, attól még aki jól érti és tetszik neki, nem lesz alacsony a szellemi képessége. Egyszerűen nem látod te se a film lényegét, még akkor se, ha állításod szerint tiszteled a nőket. Még ha tisztelsz is minket nőket, azokat viszont nem hogy nem tiszteled, de le is nézed pluszban, akiknek tetszik olyan, ami neked nem. Na meg ha az adott nő, akivel épp vagy olyat szeret, amit te nem, akkor valójában már nem is igazán tiszteled, hanem lenézed. Szánalmas,...
2023. szept. 23. 21:50
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Mint filmélmény számomra gyenge volt, a sok-sok bugyuta beállított dolog meg a bénáskodás kimaradhatott volna. Gondolom azért lett ilyen, hogy gyerekkel is be lehessen rá ülni, de volt egy olyan érzésem, hogy nem tudják eldönteni a készítők, hogy kiknek szánják inkább a filmet és ebben nem jött be a két végletes megoldás. Túl durva és nyomasztó gyerek filmnek, túl fárasztó és erőltetett felnőtteknek. A mögöttes témája tetszett, sok esetben magamra ismertem benne nőként, amik szinte már hétköznapi problémák. Ken alakja vicces volt, de a végére túltolták és mégha nem is tartom a filmet feministának, azért a vége igencsak hajazott rá. A másik meg mikor a kislány beszól, hogy "fehér barbie" teljesen független a témától. Hát nem tudom, nem igazán egyenlőség az, hogyha számít a bőrszín. Ha ellenkezőleg sütötték volna ezt el meg se jelenhetett volna a film. Ez a dimenzió váltós ötlet tetszett szóval egész jól indult. Szerintem a film egyszer azért nézhető.
2023. szept. 25. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!