A kérdező szavazást indított:
Tetszett
Nem tetszett
40 szavazat
1/25 A kérdező kommentje:
Online is elérhető lesz valamikor valamelyik streaming szolgáltatón?
2023. aug. 13. 22:38
2/25 anonim válasza:
Az HBO Maxon lesz fent, valószínűleg még idén.
3/25 anonim válasza:
Online általában 2,5-3 hónap után elérhetőek a filmek szép minőségben. Nagyon ritka, amikor 1 hónapon belül megjelenik valami, de volt már rá példa, igaz, azok olcsóbb filmek. Hogy hol lesz, arról fogalmam sincs.
4/25 anonim válasza:
Szépen néz ki, jó szórakozás is, de összességében basic feminista közhelyek és egy jó reklám a Mattel cégnek.
A Mean Girls meg a Clueless szerintem ütősebb volt.
6/25 anonim válasza:
Undorító feminista rejtett nőellenes klisék tömkelege volt az első 20 perc amit láttam, elég is volt.
7/25 anonim válasza:
#6 Nem tudom eldönteni, hogy az nevetségesebb, hogy 3 szó alatt ellentmondasz magadnak, vagy az, hogy 20 perc alapján formálsz véleményt egy közel 2 órás filmről.
8/25 anonim válasza:
Nem láttam de biztos butaság. Csak rá kell nézni hogy vannak felöltözve... Híres színészek ilyenhez adják a nevüket, no comment.
9/25 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszett. A színészek zseniálisak, nem veszi túl komolyan magát de nem bugyuta.
Igazából ami tetszett az volt hogy bár arról szól hogy bizony a nőket még mindig érik diszkriminációk ne gondoljuk azt hogy a férfiaknak nincsenek érzései és hogy nincsen rájuk semmilyen szükségünk. A Viszont csak azért mert elvárás hogy valakivel kapcsolatban legyél csak ezért mert ezt sullkolja a társadalom m
10/25 anonim válasza:
Én a Terminátor 2-n, Predátor 1-en Robocop 1-en nevelkedtem. Ez a film nem mondom kiknek való, mert megsértődne mindenki, de nekem biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!